De mest fashionable farver i foråret-sommeren 2022 sæsonen

Hvis du stadig spekulerer på, hvilke farver du skal overveje, når du køber nye stoffer til foråret-sommeren 2022 - er vi her for at hjælpe! Specielt til dig har vi udarbejdet en oversigt over de hotteste farvetrends i år ifølge Pantone-rapporten og matchet dem med fotos fra modeshows. Dette års trends omfatter alle regnbuens farver. Pastel, delikat blues og ferskenfarve er også moderigtige. Se selv!

Alle rødme nuancer

Pink har altid været forbundet med girlishness og delikatesse - det er et godt tidspunkt at desenchant denne betydning! Pink handler om positiv energi, sjov og en af de mest fashionable farver i den kommende forår-sommer 2022 sæson. Fra nu af er pink forbundet med kvindelig styrke og bliver et symbol på en selvsikker kvinde i det 21. århundrede. Forslaget om pink i form af "business" vil være meget ønskeligt i denne sæson. En velvalgt pink i styling passer til enhver kvinde. Denne farve harmonerer perfekt med en blondines sarte skønhed, mens den i tilfælde af en brunette vil understrege hendes skønhed i kontrast.


Solrige farver

Dette forår vælger vi intense nuancer, fulde af positiv energi. Gul er en farve, der perfekt illustrerer, hvad der sker i naturen om foråret. Gul i mode, i modsætning til udseende, er meget universel - den passer til enhver form for skønhed, men du bør vælge den rigtige nuance. Gul ser godt ud i styling, bæres i total udseende eller i kombination med neutrale farver: hvid, grå, sand, creme. Med sort skaber det en meget klar kontrast, som fungerer godt, for eksempel i en forretningsudgave.


Lilla

Pantone-farven, Dahlia er en vidunderlig karakteristisk lilla, der udstråler en dynamisk atmosfære. Vi er fortryllet af, hvor smukt det ser ud som hovedelementet i stylingen. Ekspressiv lilla med en blå foring er at udtrykke opfindsomhed, kreativitet, ånden i ny energi og digital. Lilla styling fungerer både til hverdagsbrug og til arbejde. En smuk lilla kjole suppleret med mønstrede strømpebukser eller en farverig frakke vil skabe et feminint og samtidig let sæt, som ingen vil passere ligegyldigt. 


Rød


Hot red tilføjer som sædvanlig sexappeal og femininitet. Rød er blevet en uadskillelig del af garderoben i den kommende sæson. Den mest populære måde at bære rødt på, foreslået af designere, er det samlede udseende. En ny karakter af rød - det er ikke længere en farve forbundet med dating. I de nyeste kollektioner er det blevet ekstremt elegant, feminint, udtryksfuldt, udstråler styrke og beslutsomhed.


Blå himmel

Den bløde blå får dig til at føle dig salig. Spun Sugar-farven er en pastel af usædvanlig karakter. Blå passer absolut alle! Blå er en meget alsidig farve, der er fantastisk til arbejde, men kan også gøre indtryk om aftenen. På daglig basis kan du nemt bære den som et alternativ til din yndlings sorte eller andre basisfarver, såsom beige eller grå. Bluser med blå skjorte eller uldveste, herunder dem, der er en spændende farveaccent, er også en god idé.


Catwalk-fotos downloadet fra Pinterest

Kommentarer ()

Pålæsning...