Shopping med designer Izabella Kłos - rapport

Lørdag den 3. juli fandt et møde sted med Izabella Kłos, en designer fra Poznań, på vores lager. Det var endnu en chance for at få gratis råd eller tips om valg af stoffer til dine projekter. Dette års ferie finder sted flere sådanne møder, følg løbende vores fanside - snart vil der være information om de næste møder.

Under designerbesøget fik vores kunder professionel hjælp til valg af metervarer. Der var også inspirerende samtaler om mode, og høringen åbnede vores øjne for helt nye løsninger.

Om mærket

Izabella Kłos-mærket er tidløse klassikere og elegance brudt med et strejf af galskab, som vi hver især har i os. Takket være hendes mange års erfaring med skræddersyet syning har designeren perfekt lært om kvinders behov - og som svar på dem blev der skabt et mærke, der primært sigter mod at fremhæve og understrege kvindelighed. Traditionel skræddersyning, stoffer af højeste kvalitet og opmærksomhed på detaljer er nogle af de funktioner, der definerer mærket. En væsentlig del af håndværket er manuelt arbejde, hvilket viser det unikke og unikke ved hvert projekt. Kvinders naturlige styrke er designerens største inspiration, som kombineret med traditionelle og moderne skræddersyede metoder giver dig mulighed for at skabe unikke, tidløse kollektioner.

Lav en aftale om at handle sammen, så får du 10% rabat på dit næste køb hos vores grossist.


spotkanie z projektantką w IzpoluSpotkanie z projektantką w Izpolu

Kommentarer ()

Pålæsning...