Silke kostume stof med en uldlignende vævning

Bryllupssæsonen er ved at begynde, så det er værd at overveje de materialer, du planlægger at bruge til dine outfits med din ægtefælle. Dagens tekst er imidlertid mere beregnet på mænd end på kvinder. Vores tilbud inkluderer et unikt silkestof med en uldlignende vævning, som gør det muligt for mænd at se godt ud på særlige aftener.

Italiensk kostumestof, 100% silke med uldlignende vævning. Det er en art i verdensklasse! Et meget originalt produkt, der er kendetegnet ved enestående blødhed. Det er ret ufleksibelt, men med en ædel glans, der er karakteristisk for silkestoffer. Produktet kan sikkert kaldes den højeste kvalitet, fordi den primært bruges i høj skræddersyning.

Egenskaber af silke kostume stof

Naturmaterialer er ideelle til følsom hud, fordi de ikke forårsager blå mærker og ikke irriterer huden, hvilket vi vil undgå ved vigtige lejligheder. Materialet er behageligt og blødt at røre ved. Det har allergivenlige egenskaber. Silke giver vores hud mulighed for at trække vejret, fordi den har høj luftgennemtrængelighed. Det har lavere varmeisoleringsegenskaber, men det påvirker ikke opfattelsen af lavere temperaturer, fordi silke bevarer vores kropstemperatur.

Hvad skal man sy af det?

Relaterede produkter

Kommentarer ()

Pålæsning...