Sort uge i Izpol

Black Friday er en dag, hvor vi har en unik mulighed for at handle til favorable priser. Denne tradition kom til os fra USA, og det er en fantastisk mulighed for at jage tingene til lave priser. I år falder Black Friday den 26. november, men det er ikke den eneste dag, hvor kampagner gælder. I izpol fejrer vi Black Weekend, dvs. kampagnerne er gyldige fra 26. til 28. november 2021.

Historien om Black Friada

Black Friday fejres i USA dagen efter Thanksgiving. Hvorfor? Oprettelsen af Black Friday er direkte relateret til de parader, der blev organiseret i anledning af Thanksgiving. I slutningen af en sådan parade var der altid en flyder med julemanden, der symboliserede julens ankomst, som var den næste store ferie. Over tid blev den første dag efter Thanksgiving den dag, hvor julehandelssæsonen officielt begyndte.

Oprindeligt var dagen for de største kampagner i USA fredag. Black Friday dækkede dog hurtigt hele weekenden, indtil slutningen af søndagen.

Hvad skal man købe på Black Weekend?

Udnyt vores tilbud og køb stoffer 20% billigere! Med koden: Izpol20 har du ret til rabat på ethvert stof efter eget valg, både i den stationære og online butik. Tilbuddet løber fra 26.-28.11.2021.

Kommentarer ()

Pålæsning...