Sommer 2021 farver

Når du køber sommertøj, spekulerer du på, hvilke farver der vil regere i sommeren 2021? Ikke underligt, alle vil vide, hvad de skal fylde deres garderobe med for at tage moderigtigt og smagfuldt tøj ud. Den forbipasserende efterår-vintersæson har bragt en masse tristhed, så du skal satse på moderigtige farver til sommeren 2021. Find ud af , hvilke farver der vil være til stede i den kommende sæson.

De mest fashionable farver i sommeren 2021

Sørg for at desillusionere stemningen med de rigtige farver, der vil muntre dig op hver dag. Selvom du ikke skal på ferie, skal du få feriestemningen til at gnide gennem en hverdagsblanding af farver. De mest fashionable farver til sommeren 2021, der karakteriserer mode, er primært naturens farver.

Grøn farve fungerer i enhver styling. Grøn er forbundet med liv, natur og håb, så køb tøj i forskellige nuancer af denne beroligende farve og føl dig bedre. Sats på neon-, pastel- eller flaskegrønne farver, der tager de største modesaloner med storm.

En kort pistaciefarvet kjole eller limegrønne leggings vil overraske alle. Hvis du ikke kan lide solide farver, skal du vælge tøj med motiv. Mønstre relateret til naturen er moderigtige - den perfekte kombination til varme dage. Men hvad mere udover grønt? Du behøver ikke at række ud efter tøj i denne farve hver dag, fordi farverne i sommeren 2021 også inkluderer:

  • blå;
  • søværn;
  • gul;
  • rød;
  • appelsin;
  • violet.

I sommersæsonen 2021 er pastelfarver i nuancer af mynte, lyserød, blå, men også karamel ideelle. Klassisk sort / hvid vil aldrig gå af mode, de er tidløse og universelle farver. På varme dage er linnedstoffer i lyse nuancer og bomuld et glimrende valg. Du ved allerede, hvilket materiale til sommeren der vil være det rigtige, følg nu tipene. Sats på farve, vær ikke bange for mønstret tilbehør, fordi de vil opleve din garderobe. Grøn, gul, lyserød er de dominerende farver på sommermode, så det er værd at prøve et par tilbehør i disse nuancer. Sommeren går hurtigt, så sats på en moderigtig farve og luftigt tøj, hvor huden trækker vejret, takket være hvilken kroppen opretholder den rigtige temperatur. Tyl er et materiale, der egner sig til varme aftener – måske fungerer det i din garderobe?

Er du bange for, at andre ved at bære en lyserød kjole vil tro, at du er infantil? Intet kunne være længere væk fra sandheden, denne sæson bliver skør med lyserød: dæmpet pink, rubin eller saftig hindbær. Kjoler, bluser og bukser i denne farve bliver et rigtigt hit.

Elsker du denim? Gå videre og vælg denimkjoler eller nederdele og kombiner dem med gennembrudte toppe og løse skjorter. Sats på naturen, ikke at glemme blomstermønstre, der fungerer godt på varme dage.

Hvilke farver er nye i denne sæson?

Ikke hver sæson bringer nyheder i modeverdenen, men 2021 er forbundet med regnbuemotiver. I butikkerne finder du materialer, hvorfra du kan sy regnbuetrøjer, kjoler eller bluser. Multicolor handler ikke kun om lodrette og vandrette striber, men også fancy og uregelmæssige mønstre. Det er et hit på en sæson, men det er værd at få mindst en sådan ting.

Plaidtøj er stadig i kraft i denne sæson. De er hovedsageligt synlige på skjorter, og denne trend har været på mode i lang tid. Langærmede og kortærmede ternede skjorter fungerer godt ikke kun i sommersæsonen, men også om efteråret og vinteren.

Hvordan introducerer du disse farver i din garderobe?

Spekulerer du på , hvordan du introducerer farver til din garderobe? Normalt er vores garderobe fuld af grå, sort og hvid. Du kan ændre det i små trin. Du behøver ikke købe 10 kjoler i forskellige neonfarver med det samme, i starten er det værd at  vælge en kjole i en moderigtig nuance. Se, hvordan du har det i det, og væn dig til stærkere accenter i din hverdag. Sats på tøj i dine yndlingsfarver, der matcher din teint og skønhed. Over tid vises flere af disse farver, og garderobeskabet får farver.

Hvordan matcher du nye tendenser til din figur?

Det er farverne i foråret-sommeren 2021, der skal præge hverdagens styling, men glem ikke at tilpasse dit tøj til din figur. Dette er også vigtigt, hvis du vil føle dig godt tilpas. Vælg tøj efter din kropstype, så du ikke bliver et modeoffer.

Hvis du har brede hofter og ingen talje, skal du tilføje former til din styling. Det vil udsætte dine bryster, vælge en afskæring i taljen, bære en udstrakt nederdel.

Hvis dine hofter er brede, og du har en meget udviklet bund, så prøv at optisk udvide dine skuldre. En push-up bh og bluser med puf og epauletter – fyld op på dette tøj. Måske er du den heldige, der har en timeglas kropstype? Du har frihed, og du kan blive skør, fordi hvert stykke tøj vil understrege din figur. Stramme snit og tilbehør, der understreger styrkerne, fungerer bedst. 

Resumé

Du ved allerede, hvilket materiale til sommeren der vil være det rigtige, følg nu tipene. Sats på farve, vær ikke bange for mønstret tilbehør, fordi de vil opleve din garderobe. Grøn, gul, lyserød er de dominerende farver på sommermode, så det er værd at prøve tøj i disse nuancer. Sommeren går hurtigt, så gå efter en moderigtig farve og et luftigt look, hvor huden trækker vejret.

Kommentarer ()

Pålæsning...