Tendenser for efterår og vinter 2021/2022

Søger du inspiration til efterårsstyling? Vil du finde ud af, hvad der er moderigtigt denne sæson? Vi kommer for at hjælpe. I denne artikel finder du ud af, hvilke tendenser der regerede på catwalks. Vi har valgt vores materialer til hver af dem. God læselyst!

Store dunjakker og skijakker

En jakke er selvfølgelig en fast bestanddel af efterår-vintergarderoben. I år er rangeringen af de mest fashionable snit vundet af sportsjakker. Jo større jo bedre. De luftige og varme hjælper dig med at overleve de værste frost.


Det stof, vi tilbyder, er et eksklusivt quiltet jakkestof. Det er isoleret, så vi bliver ikke kolde i det selv på kolde aftener.

Materialet fås i tre farveversioner.

Plisserede nederdele og kjoler

Læg er tilbage til fordel! En sådan nederdel vil tilføje chic til ethvert outfit, uanset om du vælger en simpel t-shirt eller en stram bodysuit, ledsaget af en dunjakke eller en elegant frakke. En ting er sikkert - i år kan du ikke gå glip af plisserede stoffer i dit skab!


Materialet vi tilbyder er smukke plisserede blonder i beige. Delikat, fleksibel. Perfekt til at sy en kjole, nederdel eller bluse.

Lyse, farverige frakker

Dette er den bedste måde at gøre din garderobe levende på. Lyse farver bringer en masse positiv energi og får dig til at føle dig speciel selv på en grå, grim dag.

Når du bruger lyse farver til styling, kan du gå helt ud og kombinere forskellige farver som på billedet nedenfor eller gå efter et samlet look. Og hvis du bare prøver din hånd på at eksperimentere med farver, skal du satse på et element - du kan starte med en farvestrålende håndtaske eller hat og tørklæde.


Materialet vi tilbyder er italiensk 100% uldcrepe i solgul farve. Et stof med en tæt vævning, uigennemsigtig, mat, af meget god kvalitet. Perfekt til jakke, kostume, bluse eller nederdele.

Imiteret pels

En klassiker af elegance, der vil være perfekt som supplement til smukke aftenoutfits, men også i en mere nonchalant version, f.eks. i en sporty styling.


Det materiale, vi tilbyder, er en økopelsfrakke i beskidt pink lavet af polyesterfibre, der perfekt efterligner naturlig pels. Behagelig at røre ved. Håret er ca. 4-5 cm langt. Pels, der skal trimmes: ærmer, kraver, veste. Desværre er det ikke egnet til lange frakker.

Store logoer

I år placerer mærker også stolt logoer på tøj og tilbehør. Jo mere, jo bedre! Dette motiv er dukket op på catwalks for nogen tid siden. Vi kan endda observere en vis kult af at bære varemærker. Det er et godt valg, hvis du ikke er bange for at eksperimentere med mode.


På vores lager har vi en hel sektion dedikeret til signerede stoffer.

Læder elementer

Læderbukser er allerede en klassiker i garderoben. Hvorfor ikke gå skridtet videre og bygge dit outfit på basis af lædermaterialer? Fra sorte lædertrenchcoats i stil med Matrix til meget mættet, farverigt læder. Dette er en meget ønskelig tendens i denne sæson.


Det materiale, vi tilbyder, er meget god kvalitet øko-læder i lys, varm beige med en dråbe pink


Frakker med leopardprint

Leopardprint er ikke længere forbundet med kitsch. I flere sæsoner har det regeret på modeshows, oftest som oversize overtøj i 90'er-stil grunge-stil.


Det materiale, vi tilbyder, er et sort og beige leopardprint stof, vævet af naturlig uld med en blanding af akryl.

Høj skræddersyning

Det vil sige elegante dragter, jakker lavet af materialer af høj kvalitet (uld) inspireret af mænds garderobe.


Materialet vi tilbyder er uld med kashmir i en nuance af melange - sammensat af écru tråde og stenbrun, hvilket giver effekten af en rusten farve.

Patchwork

Bæredygtig mode ser mere og mere fed ud på catwalks. Vi kan lade os inspirere lidt af det og bruge stoffer med patchworkmønstre til vores projekter.

Materialet vi tilbyder er jacquard med orientalsk patchwork motiv i nuancer af brun, rød og kornblomst. Stoffet er tyndere, lidt stift, ikke-elastisk, smukt quiltet med guldlurextråd.

Strik

Strikkede stoffer fungerer godt i enhver situation. Overdimensionerede trøjer, træningsdragter, tørklæder, mini-, midi- og maxikjoler! Antallet af muligheder er virkelig stort!


Materialet vi tilbyder er et tyndt sweater strikket stof i lys beige, vævet af 100% viskose

Hvilken trend kan du bedst lide?

Billeder fra showene taget fra pinterest.com

Relaterede produkter

Kommentarer ()

Pålæsning...