Foråret 2020 er en fantastisk mulighed for at eksperimentere med farver, dristige mønstre og tilbehør. De fire bedste farver i dette forår inkluderer intense lyserøde, pasteller,  grøn og orange.  Hvis du kan lide dristige mønstre, kan din garderobe ikke gå glip af blomstermønstre og mere eksotiske, såsom tropisk jungle, palmer eller citrus. De mest fashionable designs findes i vores online butik. 

Leg med farverne

Lad os efterlade vintergrå. Nu er tiden inde til ukonventionelle løsninger. Vi kan tilbyde bomuld af god kvalitet med intense farver og silkesatiner, der tilføjer glans til dig. Men hvis du foretrækker afdæmpede pastelfarver, har vi noget særligt. Meget god kvalitet Cadi kjole stoffer. Det er det perfekte materiale til kjoler. De er uigennemsigtige, flydende, matte og meget velstylede. 

tkanina cadi kolor pastelowy różtkanina cadi w kolorze zielonymtkanina cadi w kolorze zielonym zdjecie sukienka

Mønstrede stoffer

Ferien kom tidligere i år. Denne sæson kan vi mærke varmen i troperne. Smukke prints og mønstrede kjoler. Farverige blomster, citroner, ananas, palmer.  Vi vil føle os som på en eksotisk ferie. Vi har råd til lange kjoler, kimonoer eller luftige korte kjoler. I vores Izpol stofbutik finder du vandmelonstoffer og vilde jungler inspireret af Dolce &Gabbana-showet. Vi tilbyder også signeret bomuld af god kvalitet.

tkanina wzorszysta satyna wzór ananasjedwabna satyna dżungla artykuł modajedwabna satyna wzorzysta w arbuzy zdjęcie

Flower magt

Blomstermønstre har været på catwalks siden vinteren, men dette forår blomstrer vi! Vi tilbyder dig mønstret viskose fra vores katalog. Vi anbefaler især denne type stof til syning af sommerkjoler. Den er gennemsigtig og kan sys uden brug af foring. 

wiskoza w łączkępomarańczowa wiskoza łączka zdjęciesatyna jedwabna w łaćzkę sklep z materiałami zdjęcie ładnej tkaniny hot girl

Vores stoffer vil tilføje lethed til din

Hvis du værdsætter komfort og lethed, skal du vælge vævet eller bomuldsmateriale. Vi tilbyder silke vævet til linned. For en lidt mere romantisk version anbefaler vi satin eller silke, der er behagelig at røre ved. 

Izpol annoncerer en konkurrence

På vores Facebook fanside kan du finde en begivenhed under sloganet Jeg syr en kjole til foråret. Reglerne og forskrifterne kan findes i informationen under arrangementet. Vi opfordrer dig til at deltage, gevinsten er garanteret. Måske lærer du også noget nyt under karantænen? Vi krydser fingre.

konkurs kurs szycia mody

Relaterede produkter

Kommentarer ()

Pålæsning...