Kvinder har længe været forelsket i dragter! Mange af os undrer os ofte: "Hvad skal man have på til et forretningsmøde?" eller "Hvad skal man have på til en særlig begivenhed denne gang?". Vi kommer for at hjælpe. Bukser og en jakke er den bedste måde at føle sig godt tilpas og se elegant ud i enhver situation. I dagens artikel vil vi rådgive dig om, hvilke stoffer du kan bruge til at syden perfekte jakke til foråret/sommeren 2020. På vores instagram under fanen "jakkesæt" finder du inspiration direkte fra modeverdenen.

Tendenser 2020

Kvinders dragter forlader ikke catwalks. Ud over klassikere som en sort, taljet jakke kan vi blive vanvittige med farve og mønster, for i år erobrer dristige udskrifter og intense farver modeverdenen. Længere jakker kombineret med slanke bukser er et hit dette forår. I en sådan dragt vil du føle dig ikke kun behagelig, men også sexet.

Hvad skal man sy en kvindedragt af?

Kvinders outfit til en særlig begivenhed er selvfølgelig ikke begrænset til en jakke og bukser. Vi kan vælge mellem mønstre og mønstre: overdimensionerede jakker, jakker og chanel jakker. Lad os kombinere dem med underkjoler, nederdele og denimbukser. Det eneste, der begrænser os, er vores fantasi. Uldstoffer, silkestoffer, velour og alle blandinger af disse fibre er bedst egnet til syning.

Hvad skal man sy en damedragt til foråret / sommersæsonen?

Vores garderobe, især på disse tider af året, skal være let og åndbar. Et pålideligt stof til syning af en dragt til både kvinder og mænd er bomuld. Vi tilbyder unikke signerede og trykte bomuld. Vi kan også bruge luftigt linned, desværre skal du huske, at linned, som et naturligt stof, har tendens til at krølle. 

Vores tilbud

Denne sæson hersker kontrollerede dragter øverst. Derfor tilbyder vi dig linned med viskose samt ternet kostumeuld. Kombinationen af bomuld og linned anbefales for eksempel til arbejde, ikke nødvendigvis til særlige begivenheder, de har en tæt vævning, hvilket kan være problematisk om sommeren og forårsage svedtendens. Cadi kjole stoffer De er perfekte til tynde jakker om foråret og sommeren. Silke kan heller ikke mangle. På vores hjemmeside finder du silke vævet på linned, materialet er let, blødt, ikke gennemsigtigt, og du kan sy en sådan jakke uden for. 

Relaterede produkter

Kommentarer ()

Pålæsning...