De perfekte stoffer til sommer!

Spekulerer du på, hvordan du klæder dig om sommeren? Nå, det kommer ikke ned til "hvordan", men "ind i hvad" - fordi det, der betyder noget, er valget af de rigtige typer stoffer. Ved du ikke, hvilke materialer du skal bruge? Bare rolig, vi er her for at hjælpe! Vi præsenterer dig en placering, hvor vi har inkluderet de bedste stoffer til sommeren - perfekt til at bære i varmt vejr.

Hvorfor er godt sommermateriale så vigtigt?

Forbrugernes bevidsthed om kvaliteten af de materialer og tøj, vi bærer, vokser konstant. Dette er utvivlsomt en yderst positiv tendens! På internettet kan du finde masser af guider om, hvilke stoffer du skal undgå, og hvilke der hjælper dig med at håndtere høje temperaturer. Der er også mange specialpublikationer, der beskriver egenskaberne af individuelle materialer på markedet.

Det er værd at vide, at råmaterialets sammensætning skal være den afgørende faktor, når man vælger stoffer til sommeren. Det vigtigste, når du vælger sommerstoffer, er deres lethed og åndbarhed, som garanterer høj komfort ved at bære tøj lavet af dem.

De bedste stoffer til sommer

Det rigtige materiale til sommeren er vigtigt, og det er værd at huske! Glæden ved at bære sommertøj øges helt sikkert, når vi har det godt i dem - og sådan kan du føle, når du dækker kroppen med luftige og hudvenlige stoffer. Vores tøj bør ikke tynge os ned, især i varmt vejr.

Bomuld

Bomuld vil fungere universelt det meste af året, men især godt om sommeren på grund af dets hygroskopiske egenskaber. Det betyder, at bomuldsstoffer er fremragende til at absorbere fugt, som akkumuleres på huden i form af sved om sommeren. Bomuld er kendetegnet ved god luftgennemtrængelighed og holdbarhed – det er modstandsdygtigt over for plejebehandlinger og let at stryge.

Vi anbefaler et bredt udvalg af bomuldsstoffer.

Hør

Linnedstoffer til sommer er frem for alt luftige, sarte at røre ved og afhenter ikke statisk. Afhængigt af tykkelsen kan materialet bruges til at sy lærredsbukser eller en luftig skjorte. Linned har også høj hygroskopicitet. Det er dog værd at bemærke, at linned er meget modtageligt for folder, så det er bedst at stryge det, når materialet stadig er lidt fugtigt efter vask.

Tjek linned og stoffer med dets blanding samlet i vores tilbud.

Silke

Silkestoffer kan bruges hele året rundt, da de giver termisk komfort uanset de fremherskende vejrforhold eller temperaturer. Det betyder, at silketøj om vinteren beskytter kroppen mod varmetab, og i sommervarmen holder det huden kølig. Silke absorberer fugt perfekt, og dets interessante egenskab er, at det ikke bliver tungere.

I vores tilbud anbefaler vi silke af fremragende kvalitet.

Viskose

Stoffer lavet af cellulose eller viskose er meget åndbare og hudvenlige. De er ideelle selv under undertrykkende varme. De absorberer fugt godt, er åndbare og ser samtidig elegante ud. Afhængigt af typen af finish - mat eller glat og skinnende, vil de fungere godt til syning af stort set alle elementer i sommertøj, såsom bukser, nederdele, bluser eller kapper.

Vores tilbud omfatter et udvalg af viskosestoffer i forskellige farver.

Sommerkjole stoffer

Ud over typen af materiale er det også værd at være opmærksom på dets vævning. Det bestemmer, om et givet stof er let og luftigt eller tungere med en stivere struktur. Sommerkjolestoffer kan være gennemsigtige og luftige eller uigennemsigtige og bedre formholdende, såsom:

  • muslin, som sikrer optimal luftcirkulation, er blød og delikat, hvilket gør den også velegnet til syning af hverdagstøj og børnetøj,
  • satin, skinnende og ekstremt elegant – hvilket gør den ideel til bluser, nederdele og kjoler syet diagonalt, som har været på mode i de seneste sæsoner,
  • Cardi er et lidt tykkere stof med en uigennemsigtig vævning. Den er kødfuld at røre ved og flyder smukt rundt om figuren, hvilket gør den perfekt til syning af elegante bluser, nederdele, bukser og forskellige typer kjoler.

De ovennævnte typer stoffer kan vælges i en ensfarvet farve eller gå efter et dristigt tryk, afhængigt af dine præferencer.

 

Alle billeder downloades fra Pinterest

Kommentarer ()

Pålæsning...