Hvad skal man have på til et bryllup? Tendenser 2023

Hvilke tendenser vil sejre ved bryllupper i 2023? Hvad skal man have på til et bryllup? Disse spørgsmål stilles af alle, der planlægger at blive vanvittige indtil daggry ved en bryllupsreception i den nærmeste fremtid. 

Farver 

De farverige hits i 2023, både inden for mode og dekoration, viste sig at være: hvid og grøn, grøn og guld, lyserød og guld, bordeaux og guld, alle kombinationer af pastelfarver med hvid, men også fuchsia, lilla og nuancer af gul. 

Brudekjoler

Det vigtigste er, at du har det godt i det outfit, du vælger, fordi du sandsynligvis vil have det sjovt i det indtil daggry. Sørg derfor for, at kjolen er behagelig og lavet af godt materiale.

 

Hvis du fokuserer på enkelhed og minimalisme, vil en kjole i lingeri-stil lavet af silke eller satin være perfekt. En silke, ensartet, let skjortekjole vil også være perfekt til denne lejlighed. 

 

Hvis du er vild med mønstre eller volumen, vil dikkedarer, drapering og forskellige typer flæser være velkomne denne bryllupssæson. Klassiske mønstre, der ikke kan mangle, er blomster og dyreprint.

 

Er bryllupsstyling med bukser en god idé? Selvfølgelig, forudsat at de er lavet af elegant materiale, der passer godt til figuren og ikke viser igennem. 

 

Det bedste kompromis mellem en kjole og bukser vil være en elegant dragt eller jumpsuit. Stilfuld, optisk formende og fuld af karakter, det vil gøre dig til en af de bedst klædte mennesker på bryllupsfesten. 

 

Hvilket materiale skal man vælge til en kjole eller kostume? 

Spil på ædle stoffer! Satin, georgette eller blonder vil være en god løsning. Skinnende stoffer, tyl, perle, krystal og pailletdekorationer ser også smukke ud. 

 

Det vil også være en god idé at købe viskosemateriale lavet af cellulose. Viskose, selvom den tilhører gruppen af syntetiske materialer, kan ligne  silke. Det er køligt at røre ved, skinnende og passer altid behageligt på kroppen og understreger fordelene ved figuren. Det er let gennemsigtigt og tørrer hurtigt. Det er perfekt til et sommerbryllup. 

Leder du efter en idé til en fancy kjole? Vælg naturlig, ikke-stretch silke, der er skånsom mod huden. Silkekjolen er sensuel, elegant, sidder smukt på kroppen og giver utrolig komfort til huden. Den har en naturlig, diskret glød, så kjolen ikke behøver at have en god form for at imponere med sit udseende. 

Kommentarer ()

Pålæsning...