Hvilket tilbehør skal man vælge til et bryllup?

Sæsonen for særlige begivenheder er i gang. Hvis du allerede har valgt en kjole til denne specielle ceremoni, er det også værd at tænke på tilbehør, der supplerer helheden. Hvilket tilbehør er moderigtigt i år?

Smykker

Guld, store smykker – alle halskæder, tunge armbånd og store øreringe er på mode lige nu. Ikke alle kan lide guld, så du kan nemt erstatte det med klassisk sølv. Du kan også få halskæder med natursten.

Håndtasker

Små pastellhåndtasker fungerer godt i kombination med farverige, mønstrede kjoler. Guldhåndtasker i form af kasser eller koblinger vil være perfekte i kombination med kornblomstblå og røde outfits. Gravhundeposen er tilbage i favør! Læder eller stof vil være en god tilføjelse. Broderede små håndtasker passer godt til kjoler i boho-stil.

Støvler
Høje hæle med kontrasterende tæer er et hit i denne sæson. Kiler eller hvide sandaler er perfekte til sommertøj. Mule flip-flops med hæle kan bæres med et jakkesæt, for eksempel. Stiletsandaler med rem om anklen, pumps med firkantede tæer og dem med geometriske hæle er et absolut must have.

Tilbehør

Hårdekoration er særlig moderigtigt i denne sæson. Så det er værd at vælge matchende smykker til dit outfit. Du kan satse på klassisk guld eller sølv. Perler eller sten er også ønskelige. I butikkerne finder du bobby pins, spænder eller hårbånd.

Kommentarer ()

Pålæsning...