Hvad skal man have på til et bryllup? Tendenser 2020

Leder du efter det perfekte outfit til de fester og festligheder, der venter dig denne sommer? Vi kommer for at hjælpe. I 2020 er temaet ved bryllupper og bryllupper meget moderigtigt. Parret vælger det tema, der er tættest på deres hjerter. Det er så værd at passe ind i ceremoniens karakter. Den mest fashionable denne sæson viste sig at være rustikke, boho og glamour stil bryllupper. Det er værd at forberede sig til denne lejlighed og lære hovedtemaet at kende. 

\

Farver 

Farverige hits både i mode og dekoration var klassisk blå, neo-mynte, puristisk blå, blåbær, fersken, rød og guld. Selvom sort er den mest fashionable farve i år, skal du undgå sort, hvis du skal til en første hellig kommunion, bryllup eller receptionsfest. Hvis du er fan af mørke farver, skal du udskifte sort med marineblå - det fungerer perfekt.

Kjoler til bryllup

Det vigtigste er, at du har det godt i det valgte outfit, fordi du sandsynligvis vil have det sjovt i det indtil morgen. Sørg for, at kjolen er behagelig og lavet af godt materiale. 

sukienki na slub3.jpg

Hvis du fokuserer på enkelhed og minimalisme, vil en kjole i silke- eller satinlingeri-stil være perfekt. Du kan også vælge meget enkle  og delikate smykker eller satse på ekstravagant tilbehør, såsom store øreringe eller et pandebånd. En silke, ensartet, let skjortekjole vil også være perfekt til denne lejlighed. Du kan derefter blive skør med dine sko. Sko med et dyremønster er moderigtige i denne sæson. Kjoler med peplum linning er også populære. Det kræver ikke meget at passe ind i de nuværende tendenser. 

Hvis du kan lide at blive skør med mønstre og snit. Vi har gode nyheder 2020 er året med dikkedarer, store puffede ærmer og flared bund. Hav det sjovt med mode til dit hjertes indhold! Store buer og tropiske mønstre fungerer også perfekt. Det er tid til at prøve noget nyt, såsom flæsede, mønstrede kjoler med puffede ærmer. Flæser er super trendy denne sæson. Hvorfor ikke parre dem med pailletter? I slutningen af året kan du bruge en sådan kjole under nytårsaften og senere karneval. 

I hver af ovenstående muligheder kan du understrege dine styrker. En stor halsudskæring foran eller bagpå og et langt vedhæng til dekoration fungerer meget godt i dette tilfælde. Hvis du ikke vil udsætte din krop, skal du gå efter en trapezkjole, som er den bedste i sin enkelhed. 

 

Stof

Har du besluttet at sy et outfit til denne eller den fest? Vi rådgiver dig om, hvilke stoffer du skal bruge denne sæson. 

lurex - Flydende og delikat materiale, takket være, at det passer perfekt til figuren. Vi har neutrale farver af strikkede stoffer, der falder i beige og pink. Men hvis du er fan af hitstilarter, har vi også mere kontrastfarver, såsom: kornblomst, guld og amarant. Pailletter vil desuden tilføje en glamour karakter til stylingen.

Uldcrepe - Uld med crepevævning, som gør den lettere og tyndere. Vi tilbyder de mest fashionable farver af uldcrepe, hvorfra du for eksempel kan sy et jakkesæt. Det er dog værd at huske, at dette materiale vil være bedst egnet som kostume eller overtøj, fordi det er 100% uld og har opvarmningsegenskaber.

Silk Organza - Organza er ret stiv af naturlig silke. Vi har en række farver, det passer perfekt ind i årets trends. Lange outfits med en konvolutudskæring, lavet af gennemsigtig organza eller stof dekoreret med pailletter, vil se bedst ud med minimalistisk tilbehør. 

Muslin - Et meget delikat materiale. Det er primært kendetegnet ved dets lethed, hvilket gør det til et ideelt materiale til sommeren. I vores tilbud finder du smukke mønstrede musseliner med blomster eller sommerfugle. 

Satin - Glat og flydende stof. På den ene side skinnende og på den anden side mat. Den passer perfekt og fungerer godt i meget elegante, værdige, balkjoleformer.

crepe - Et elastisk og blødt materiale, modstandsdygtigt over for folder. Crepe findes i  mange sorter, der varierer i sammensætning og tykkelse. Det ser godt ud i tilfælde af stramme kjoler. 

Kjole cadi - perfekt til enhver lejlighed.

Sjov! 

Vi skrev om sydragter her

Hvis du vil finde ud af, hvilket tilbehør der vil være moderigtigt i denne sæson, skal du klikke her

Kjolebilleder - Pinterest

Kommentarer ()

Pålæsning...