Hvordan tager man sig af blonderstoffer?

Blonder er et smukt materiale, og ting lavet af dem er bestemt iøjnefaldende. I vores butik har vi et stort udvalg af italienske blonder af høj kvalitet. For at opretholde den rigtige kvalitet kræver blonder særlig pleje. Men ved du, hvordan du vasker og plejer blonder, så den bevarer sit ekstraordinære udseende i lang tid?

Blonder er gennembrudte vævede tråde, der tilsammen danner et bestemt mønster. Forskellige tråde bruges i deres produktion, men oftest er de bomuld eller linned. Traditionelt er de hæklede eller med en nål.

Under normal maskinvask kan trådene let blive beskadiget: rive, gnide eller misfarve. Men hvis du beslutter dig for at vaske dit blondertøj i vaskemaskinen, skal du lægge det i en speciel taske. Kun skånsomme rengøringsmidler bør bruges til vask. Ved håndvask kan du tilføje lidt borax til vandet, som blødgør vandet og forsigtigt bleger materialet. Efter vask bør blonderne ikke skrues af. Tryk forsigtigt overskydende vand ud og hæng det op, indtil det er helt tørt.

Det er også vigtigt, hvordan du opbevarer blondertøj for ikke at beskadige dem. Det er bedst at holde dem væk fra ting, der kan hænge fast, ødelægge mønsteret eller beskadige det.

Kommentarer ()

Pålæsning...