Moderigtigt design til sæsonen forår-sommer 2022

I denne artikel finder du information om de vigtigste tendenser i den kommende sæson med hensyn til farver og mønstre:



Mode til kunstneriske udskrifter 


Det materiale, vi tilbyder, er italiensk silkesatin i en kupon med dimensioner på 135 cm * 140 cm. Stof med et meget interessant, skyggefuldt motiv i sorte, hvide og røde farver.



Blomster


Materialet vi tilbyder er italiensk 100% silke habotai stof i blå med et motiv af hvide og grå blomster. Habotai er et af de mest luksuriøse silkestoffer. Det er ekstremt tyndt og blødt og samtidig luftigt, takket være, at det praktisk talt er umærkeligt, når det bæres. Materialet er ekstremt flydende og passer derfor rigtig godt. Habotai er et stof, der er ekstremt glat med en subtil glans. Det kan bruges til at fremtrylle luftige kjoler, sarte bluser, nederdele, tørklæder, tørklæder. Komposition: 100% naturlig silke



Vichy-gitter


Det materiale, vi tilbyder, er skjortebomuld med hvid, marineblå og grøn fintern, det er 100% naturligt og genanvendeligt. Tøj lavet af det er perfekt til varme dage. Vi anbefaler det til syning af skjorter, bluser, kjoler eller nederdele.



Polka prikker


Det materiale, vi tilbyder, er silkecrepe med prikker. Stoffet er delikat, tyndt, men halvuigennemsigtigt, med en let glans. Det kan bruges til at fremtrylle luftige kjoler, sarte bluser, tørklæder, tørklæder. Vi anbefaler at vælge en foring.



Strimler 


Materialet vi tilbyder er italiensk skjorte bomuld i cremefarve med et motiv af beige striber, 2 cm bred.

 

Tie-farvestof


Materialet, vi tilbyder, er et italiensk 100% silke twill-stof med farverige bølger. Silke twill er et stof med en twill vævning, blød, meget holdbar, forsigtigt stiv at passe.



Dyr mønstre


Materialet vi tilbyder er italiensk 100% silkemuslin med et sort og beige leopardprint motiv.



Geometriske udskrifter


Materialet vi tilbyder er italiensk 100% silke satin med fancy mønstre i følgende farver: sort, turkis, grå, sennep og beskidt pink.



Blande


Materialet vi tilbyder er italiensk silkesatin, elastik med riddermotiv, geometri og et orientalsk mønster i rød, blå, guld og gul. Mønsteret er karakteristisk for samlingen af det velkendte modehus. Kupon størrelse 95 cm* 140 cm



Hippie udskrifter

Det materiale, vi tilbyder, er italiensk 100% silkesatin i en kupon med dimensioner på 100 cm * 140 cm. Kuponen består af to symmetriske firkanter med et orientalsk motiv i beige, brun, écru og turkis.

 

Kommentarer ()

Pålæsning...