Nogle gange er et tilbehør nok til at fuldende looket. Selvfølgelig elsker vi skinnende tilbehør, der vil understrege vores look, men denne sæson fokuserer vi på tørklæder! Luftige tørklæder, tørklæder, tørklæder bundet på hovedet, bundet rundt om håndleddet og endda båret som en T-shirt. Farverige, fulde af mønstre, de er et uundværligt tilbehør denne sommer. Det vigtigste, når du vælger en slynge, er den type stof, hvorfra den er lavet. Vi bekymrer os primært om dens kvalitet. I denne situation anbefaler vi silkestoffer, som er ekstremt holdbare. Derudover har silke en stor effekt på håret! Hvis du vil vide silkeens egenskaber, skal du klikke her. 

Lad fantasien få frit løb

Et tørklæde kan være et alternativ til en halskæde. Det vil perfekt supplere afslappede outfits. Hvis du kan lide mere elegante løsninger, kan du hænge et sådant tørklæde løst på halsudskæringen foran eller bagpå. Det er den perfekte løsning til en aftenkjole med en dyb halsudskæring på ryggen. En mønstret sløjfe på nakken vil være perfekt til stærke outfits med læderjakke eller jeans.

Store størrelser tørklæder er perfekte som dekoration på hovedet, for eksempel som turban. På Internettet kan vi finde mange inspirationer og instruktionsvideoer om, hvordan man binder et sådant tørklæde for at opnå en fængslende effekt. På catwalks denne sæson kunne vi se en stor tilbagevenden til tresserne. På det tidspunkt regerede tørklæder bundet på en sådan måde, at de dækkede panden og toppen af hovedet øverst. De blev også ofte bundet bagpå, under hårgrænsen.

Et moderigtigt tilbehør denne sæson er tørklæder bundet sammen med en hestehale eller bolle bag på hovedet. Tørklædet kan hænge løst eller bindes i en sløjfe.

En slynge på din taske er en vidunderlig måde at opdatere din taske på. Takket være en så simpel procedure kan en håndtaske, der måske har ligget ubrugt i lang tid, få et nyt liv.

Denne sæson erstatter tørklæder også T-shirts. Hvordan? Vi binder dem på brystet. En sådan variation kan bæres med jakker, læderjakker og endda i kombination med en frakke. Mønstrede tørklæder ledsaget af højtaljede jeans er et absolut hit.



Et alternativ for alle

Brug af tørklæder er den bedste måde at opdatere dit look på. Det er et godt tilbehør til alle, uanset alder. Ud over silke kan vi også bruge stoffer som velour og satin. En velour turban på hovedet, der minder om dem fra tyverne, vil være et godt tilbehør, hvis du kan lide vintage stil. Det vil helt sikkert tilføje et strejf af ekstravagance til din styling. Satin er perfekt til hverdagsbrug såvel som til en aften ude. 

Gør det selv!

Det er også en god idé at bruge "genanvendte" materialer. Så kan vi selv lave et tørklæde eller elastik ved hjælp af materialer, som vi allerede har ved hånden. Du kan bruge gamle bluser, kjoler eller skjorter, som du ikke længere bruger og ligger rundt i dit skab. 

- Billeder - Pinterest

Relaterede produkter

Kommentarer ()

Pålæsning...