Tendenser efterår-vinter 2020/2021

Vi besluttede at hjælpe med at fjerne enhver tvivl om de fremherskende tendenser for efterår-vinter 2020/2021 sæsonen. Hvilken stil regerede på catwalks? Hvordan vælger man farver? Hvilke mønstre er de mest moderigtige? Vi vil forsøge at besvare alle disse spørgsmål. Ved at vælge vores stoffer til det. Er du klar?

Leg med mode

Overdimensionerede skuldre er en trend i det forløbne forår, som forbliver hos os den dag i dag. Vi kan lege og forme dem så meget vi vil, for eksempel med puffede ærmer, eller skabe indtryk af "flagermusvinger". Når vi taler om for store snit, vil vi gerne nævne læderbikerjakker, der passer godt til strikkede stoffer. Vi kan mærke en tendens til, at overdimensionerede trøjer vises. Løse, overdimensionerede trøjer fastgjort med et dekorativt bælte fungerer godt. Hvis du ikke er fan af løst tøj, vil disse korte og stramme trøjer dekoreret med små knapper også fungere godt. I striksektionen finder du unikke eksemplarer. Glat, mønstret, tykt, tyndt, og alle er bløde og af højeste kvalitet. 

Undertøj "på toppen" er okay! Denne sæson, under en varm sweater, kan vi bære for eksempel en blonder, sort korset. En underkjole som en silkeunderkjole er et absolut hit, hvor vi kan dukke op overalt - på arbejde, på en tur og om aftenen på en fest. Vi har en masse silke stoffer og blonder i vores tilbud. Man vil gerne sige: "fra valg til farve". Tjek det selv!

Sørg for at få kvaster! Fra vores side kan vi tilbyde dig en originalvævet jacquard lavet af en blanding af fibre , hvor du kan skære trådene for at skabe en frynseeffekt. Læderstoffer til jakker, der kan dekoreres med useriøst hængende frynser, vil også fungere godt.

En anden trend, der ikke forsvinder, er boho/hippie-stilen, som afsløres hver sæson! Forskellen er, at denne gang er det en meget mere kunstnerisk vision. Indtrykket af borgerskab og adel er bygget af tunge stoffer, indviklede mønstre og dyrebart broderi af kjoler, tunikaer og frakker vist på catwalken. Efter vores mening fungerer jacquard bedst her. Jacquard er et tykkere materiale, hvorpå mønstre er præget. Takket være dette giver det indtryk af at være kødfulde og ædle. Sådan en blomstret jacquardkjole vil være perfekt som tilbehør. I vores tilbud finder du økopelsfrakker lavet af polyesterfibre, der perfekt efterligner naturligt hår. 

Cardigans og ternede jakker er meget ønskelige. En fin tern i brune, beige og grå er ideel. Især når det kommer til frakker og kjoler. Vi anbefaler dig vores kostumeuld i marineblå og khaki farver, vævet af 100% jomfruuld.

Kender du filmen "Sweet Worries"? Et af de mest ikoniske outfits var en gul skotskternet dragt kombineret med en hvid bluse, gul vest og hvide over-the-knee sokker. Denne mode er tilbage! Dette efterår kan vi lade os inspirere af skoleuniformer! Derudover vinder check førstepladsen i rangeringen af de hotteste tendenser i denne sæson. I enhver farve! Gul, rød, grøn, blå eller orange! 

En sort / hvid lille check - houndstooth - vil også være populær. Dette er et mønster, der normalt vises på nederdele, jakker, bukser og overtøj. Efter vores mening vil hundetanden, som du finder i mange versioner, være perfekt til enhver efterårsstyling. Vi skrev om houndstooth her.

Sømandsstilen er et absolut hit. Få en marineblå jakke eller frakke, sy guldknapper på og voila! Glem ikke de grundlæggende farver, der er forbundet med en sømands eventyr. Vi kan erstatte frakken med kapper, som er meget moderigtige nu. Et par ord fra os, hvis du leder efter et stof til overtøj. Vi anbefaler dig for eksempel marineblå eller rødt italiensk frakkestof vævet af 100% naturlig uld. Se vores brede udvalg af stoffer og strikkede stoffer, der er perfekte til syning af frakker, jakker eller kapper. 

Læderbeklædning vil være i høj efterspørgsel denne sæson. Lad fantasien bære dig, uanset om det er en kjole med krave, bukser eller en smuk nederdel med knapper kombineret med en hvid sweater. Denne stil er stærkt inspireret af æstetikken fra matrixen. Klik her for at finde vores læderforslag.

Hver af os har vores egen originale og unikke stil. Lad os have det sjovt med mode og nyde det. Lad os ikke være bange for at kombinere snit, mønstre og farver.  Det smukkeste ved det er den frihed, der fylder os, når vi vælger en styling. Gennem tøj udtrykker vi os selv og vores karakter. Hvis stylingen holdes efter din smag, og du ikke føler dig "klædt ud", men klædt ud, har du råd til alt.

Kommentarer ()

Pålæsning...