Knipling

Blonder kreationer fungerer godt i mange situationer. Delikat, gennembrudt finish er på den ene side utroligt feminint og sensuelt, og på den anden side kan de være ekstremt elegante. Selvfølgelig udelukker man ikke den anden. Blonder er et tekstilmateriale med en tidløs form og høj kunstnerisk værdi. De er oftest lavet af linned, bomuld eller polyestertråde.

Blonder er intet andet end et tekstilprodukt lavet af fletning i form af tråd. Et sådant net består normalt af bomuld, linned eller polyester. Elastiske blonder er et materiale i metermål, perfekt til lette, sensuelle kjoler og brudekjoler. Vores grossist tilbyder omhyggeligt færdige, sarte, gennembrudte mønstre, der fungerer godt i aftentøj og som et dekorativt element, også på pudebetræk. 

Blonderstof er kendetegnet ved elegance og feminin charme, hvorfor det med succes bruges i kvinders undertøj. Silke satin eller naturlig silke som foring vil perfekt supplere et blonder outfit. Vi tilbyder et bredt udvalg af blondestoffer i metermål – også broderet med pailletter eller med en blank effekt i glamourstil. 

Blonder – hvilket materiale er det? 

Blonderstoffer til kjoler, som eftertragtes i dag med stor omhyggelighed, er blevet betragtet som et symbol på luksus i århundreder - så meget, at der var en uskreven regel om, at jo flere blonder nogen havde, jo højere var deres sociale status. Samtidig blev blonderstoffer i årevis behandlet som en måde at dække bordet og et materiale til ældre på. Moderne mode er dog forstående, åben og frem for alt fleksibel – moderne blonder er også perfekte til afslappede outfits. Lavet af materialer af høj kvalitet, de vil passe godt og sikre komfort i hverdagen. Hvad mere er, korrekt udvalgt tilbehør får blondestoffet til at få en anden karakter. Takket være dette kan du lege med outfits - fra romantisk boho til rocklook. 

Hvordan plejer man blonder tøj? 

Blonder til en kjole er et ekstremt visuelt yndefuldt materiale, men det forårsager plejevanskeligheder for mange mennesker - hvordan man tager sig af tøj lavet af blonder, så de ikke bliver beskadiget efter den første vask? Hvis dette er købte varer, skal du holde dig til producentens anbefalinger. I de fleste tilfælde skal oplysningerne på etiketten være tilstrækkelige til korrekt rengøring af kjole eller bluse. Som standard anbefales det at håndvaske blondestoffer med milde rengøringsmidler og derefter tørre dem fladt eller hængt på en bøjle (kontroller på forhånd, om der er fremspringende elementer, der kan beskadige kjolen). Hvis du derimod beslutter dig for at vaske det i vaskemaskinen, skal du fastgøre alle kroge og placere blondestoffet i en bomuldspose.  

Der er også spørgsmålet om strygning - selvom blondestoffer til kjoler ikke krøller, opbevarer de fleste af os tøj på en sådan måde, at det er svært at undgå folder (f.eks. I en skuffe). Vi fraråder kraftigt strygning, fordi blonder er for sarte, men en god løsning er en tøjdamper, der glatter materialet.

Blonder i foråret-sommeren 2021 sæsonen

Blonder er et af de mest sofistikerede motiver, der kan bruges i styling både som en detalje og som et samlet look. Vi kan vælge blonder til enhver lejlighed. Til en aften ude, hver dag eller på arbejde.

Boho kjole

I denne ekstraordinære tid blev håndarbejde populært, og internettet bugnede af smukt, håndstrikket tøj og tilbehør i boho-stil. Sådan styling vil helt sikkert appellere til fans af denne stil. Kostumer eller kjoler i lyse farver med blondeindsatser er en god idé til et ferielook. Fastgør en krans til den og voila! 

Undertøj kjole

Undertøjskjoler har været et absolut hit de seneste år. Spil på farve! Sådan en blondekjole i intense farver vil se guddommelig ud!

Bluse med stropper

Sådan en T-shirt kan findes i enhver garderobe! Deres blondeversion er en rigtig god idé til en festivalstil. En sådan bluse kan bæres med denimbukser. Og der har du det, det spændende look til foråret er klar!

Bryllup

Planlægger du et bryllup? Blonder er altid en god idé, både hvad angår finish og helhed. I vores grossist har vi et bredt udvalg af brudeblonder og blondeapplikationer. Tjek det selv!

Kommentarer ()

Pålæsning...