Om kvinder, med kvinder. Fotosession med Oliwia Król

Hvad laver vi i vores fritid? Vi støtter unge og talentfulde mennesker! Den 25. februar havde den kvindelige del af vores team mulighed for at arbejde med Poznań-kunstneren Oliwa Król. En session på flere timer i en gruppe ekstremt inspirerende unge piger er altid tid, der er givet godt ud. 

Projektet havde premiere på kvindernes kampdag. Oliwia organiserede fotosessionen, fordi hun ønskede at understrege styrken, uafhængigheden og viljen til at kæmpe hos Poznań-kvinder, der slet ikke har noget imod deres sarte og følsomme natur. Sådan blev der i et smukt, idyllisk landskab skabt et projekt, der er værd at tale højt om.

Vi stillede kunstneren et par spørgsmål: 

Har en sådan fotosession været i dit sind i lang tid? 

Kvindeprojektet var meget spontant - jeg kom bogstaveligt talt med denne idé en uge før den planlagte session, og jeg forventede ikke, at så mange vidunderlige kvinder ville være villige til at deltage i det! Selvom jeg for at være ærlig altid havde forskellige projekter i mit hoved, og jeg kunne aldrig gennemføre dem, fordi der altid var noget vigtigere, men i sidste ende lykkedes det, og jeg er utrolig glad for det !!

Hvilket budskab ønskede du at formidle i projektet?

Hovedformålet med projektet var at tilskynde til refleksion og gøre samfundet opmærksom på, hvor vigtig og uvurderlig gensidig støtte er i den nuværende situation for kvinder i Polen og i andre dele af verden. Derudover ville jeg understrege, at vi skal være stolte af vores kvindelighed, seksualitet, og at vi respekterer hinanden og udveksler indre styrke. Derudover ønskede jeg at debunke en bestemt stereotype og vise, at vores delikatesse og styrke går hånd i hånd! 

Hvad var hovedmålet? (projekt)

Ud over at vi har mange forskelle, har vi også meget til fælles. Som kvinder bør vi holde sammen og stå bag hinanden. 

Hvordan lykkedes det dig at organisere et sådant antal piger? (og hvordan arbejdede I sammen)
Først foreslog jeg deltagelse i sessionen til en ret lille og tæt gruppe kvinder, men så tænkte jeg på mig selv - hvorfor ikke invitere en anden? Så foreslog jeg, at de også spurgte deres søstre, venner eller bekendte om deres villighed til at deltage i sessionen, og så samledes omkring 20 mennesker! Samarbejdet var fantastisk. Vi sad i marken hele dagen, talte, lyttede til musik og havde det sjovt! Det var vigtigt for mig også at lytte til deres forslag og ideer til fotos, fordi det var vores fælles projekt! Jeg håber, at jeg var i stand til at vise deltagernes originalitet og skønhed, både eksternt og internt.

Har du et yndlingsbillede fra denne fotografering?

For at være ærlig har jeg ikke et yndlingsbillede, men jeg kan ærligt sige, at dette er en af mine yndlingssessioner, jeg nogensinde har haft fornøjelsen af at lave.

Hvordan vil du opsummere sessionerne?

Et perfekt resumé af sessionen: Bliv stærk, vær modig, vær tolerant, vær fuld af kærlighed, vær dig selv og ræk ud efter stjernerne.

Vi forsynede holdet med tyl. Modellerne er pakket ind i et delikat stof, der understreger deres sensualitet og femininitet.

Du kan se hele sessionen her: https://www.facebook.com/oliwia.krol.10/posts/3575192382607913

Har du brug for materialer til en fotosession? Vi hjælper gerne! Skriv til os på wspolpraca@izpol.pl

Kommentarer ()

Pålæsning...