Vores efterårskampagne

I begyndelsen af efteråret præsenterer vi dig for virkningerne af en fotosession, der fandt sted på vores lager i samarbejde med Izabella Kłos, en designer fra Poznań. Vi viser dig en unik samling af Izabelas tøj, der hovedsageligt syr sit tøj af vores materialer.



Femininitet i en ny udgave 



Izabella Kłos-mærket er tidløse klassikere og elegance brudt med et strejf af galskab, som vi hver især har i os. Takket være hendes mange års erfaring med skræddersyet syning har designeren perfekt lært om kvinders behov - og som svar på dem blev der skabt et mærke, der primært sigter mod at fremhæve og understrege kvindelighed. Traditionel skræddersyning, stoffer af højeste kvalitet og opmærksomhed på detaljer er nogle af de funktioner, der definerer mærket. En væsentlig del af håndværket er manuelt arbejde, hvilket viser det unikke og unikke ved hvert projekt. Kvinders naturlige styrke er designerens største inspiration, som kombineret med traditionelle og moderne skræddersyede metoder giver dig mulighed for at skabe unikke, tidløse kollektioner.



Pak dig ind i efteråret med Izpol



I vores efterårskollektion følger vi trends, leger med moden og viser vores tekstiler frem på en original og usædvanlig måde. Vi har kombineret de mest moderigtige mønstre og farver inspireret af modeshows. Det gør vi, så vores kunder kan finde det, de har mest brug for i efterår-vinter 2020-2021 sæsonen. Vi viser dig også materialer, der hjælper dig med at håndtere konstante temperaturudsving og mangel på solskin. 



Chanel Inspiration


 

En forretningskvinde, klædt i en sort kjole lavet af chanel kostume stof, delikat dekoreret med perler. Oprettelsen er en slags hyldest til 20'erne. Kjolen understreger vores heltindes klasse og elegance. Vi har at gøre med en selvsikker kvinde, der ved, hvad hun har brug for, når hun vælger materialer til sit seneste projekt. Lad os desuden ikke glemme, at alle bløde stoffer og strikkede stoffer nu vil være uundværlige, så vi inviterer dig til os for varm uld!



Løs check



Et friskt, sporty look. Hvid er en fantastisk farve til at bygge smukke outfits, og derfor brugte vi den som base for Izabella Kłos' uldfrakke. Ved at væve i ruller med ternet uld ønskede vi at tilføje lidt variation til billedet. 



Karmelove



En stærk og uafhængig kvinde. På den ene side er hun elegant klædt, på den anden side sidder hun med benene vidt fra hinanden som et tegn på hendes autonomi. Alt er holdt i nøgne farver - alle stilarter i beige betragtes som universelle og elegante og passer til enhver lejlighed. Kamelfarve er allerede en klassiker inden for kvinders mode. Vi besluttede at kombinere det med en hvid jakke med guldelementer, kamel cigaretbukser og brune kiler. Det hele ser ekstremt sexet ud, og vi kan nemt bære sådan et outfit hver dag.



Der er ikke noget bedre end en tilfreds kunde



På billedet er modellen iført en jakke af Izabella Kłos, lavet af ecru kostumeuld og denimelementer, som du kan finde i vores haberdashery. 



Det grundlæggende element i tøj i efterår-vintersæsonen er selvfølgelig alle former for overtøj. Derfor er det værd at få passende varme materialer! Vi opfylder dine behov og tilbyder vidunderlige frakkestoffer. Vi har forskellige farveversioner, som snart vil være tilgængelige på vores hjemmeside. Bliv hængende! Tak for Deres opmærksomhed



filmografi: Wiktor Schneider

styling: Maria Minga

Makeup: Natalia Kałach

individuelle elementer i stylingen takket være venlighed af Izabella Kłos

Stoffer: Engroshandel Izpol stoffer

Kommentarer ()

Pålæsning...