Hvordan syr man en simpel sommerkjole? DIY Guide

Varme dage gør . Hvis du ikke ved, hvordan du skal gribe det an, er vi her for at hjælpe. Vores tips hjælper dig med at vælge det rigtige materiale, mønster og give specifikke råd om syning. Folk, der lige er begyndt deres eventyr med syning, opfordres også til at tage udfordringen op.

Hvordan vælger man et kjolemateriale?

Overvejelser om, hvordan man syr en simpel kjole til sommeren, bør starte med at vælge det rigtige stof - på varme dage fungerer en, der er luftig og let. Det er godt at tage sig af materialets høje kvalitet - det vil ikke give os problemer under syningen, og kjolen vil tjene os i lang tid. Det er en god idé at række ud efter bomuld, fordi det er et luftigt stof og et naturmateriale, godt for huden, og derudover er det nemt at sy. Vi anbefaler bomuld i ensfarvet og med smukke, farverige prints. For ekstraordinær varme anbefaler vi bomuldsbatiste, hvis vægt er mindre end det traditionelle bomuldsstof, hvilket gør det ekstremt luftigt og åndbart. En interessant mulighed er også en bomuld, meget delikat interlock. Stoffet er ekstremt behageligt at røre ved, så du kan skabe et kropsknusende outfit ud fra det. En original idé er blondestoffer, hvorfra du kan skabe en rigtig smuk, formel kjole. På den anden side er delikat silkestof en kombination af stil og elegance.

Valg af kjolemønster til sommer

Når du vælger et mønster, er det værd at blive styret af, hvilke syfærdigheder vi har. Hvis du lige er begyndt, skal du tænke på en løs kjole med et simpelt snit for ikke at blive modløs, når du opretter dit første outfit. Lad os springe de ekstra elementer over. Indsnævring eller sidecut kan også være for svært at starte med. Men hvis du har eksperimenteret med syning i nogen tid, er det godt at tænke på tilbehør som halsudskæring, dikkedarer eller lommer. Du kan række ud efter tilbehør til haberdashery, såsom stilfulde knapper eller blonder. Det hele afhænger af din fantasi!

Hvordan syr man en simpel kjole?

Nu hvor vi har valgt det rigtige materiale og mønster, kan vi komme i gang med arbejdet! Før vi går videre til næste trin, skal du forberede følgende tilbehør, der helt sikkert vil være nyttigt, når du syr:

  • Skræddersaks
  • Skrædderens målebånd
  • Pins
  • selvforsvindende pen
  • strygejern og strygebræt.

Trin 1

Du kan bruge et færdigt mønster af kjolen eller tegne det fra den færdige. Tegn forsiden og bagsiden separat. Når du vælger en kjole at tegne, skal du sørge for, at den sidder løst på dig - når den strammer, passer vi muligvis ikke ind i den efter at have syet elementerne. Alt du skal gøre er at tegne halvdelen af forsiden og halvdelen af bagsiden.

Trin 2

Før de skæres stoffer fra naturlige fibre, skal de afkategoriseres, dvs. udsættes for temperatur og damp. Arranger mønsteret på stoffet. Forsiden og bagsiden skal skæres som helhed, så vi skal tilføje det til linjen med at folde materialet. Klip bunden af kjolen separat.

Trin 3

Pin foran og bag på toppen af kjolen. Nu forbinder vi disse sektioner ved at sy dem sammen. Husk ikke at samle kjolen for meget, fordi du vil have et problem med at tage den på. Efter syning, prøv på toppen. Derefter afslutter vi kjolens halsudskæring, alt efter hvordan vi vil have den til at se ud. Nu går vi videre til bunden af kjolen - vi syr den ved sidelinjen og syr bunden af kjolen op.

Sommerkjole af dig

Din selvfremstillede sommerkjole vil helt sikkert tiltrække andres opmærksomhed! Du vil helt sikkert være i stand til at sy det, hvis du tager vores tip i betragtning. Selvom der er nogle vanskeligheder, er det ikke værd at give op - tilfredsheden med at sy en simpel sommerkjole vil være enorm , og der er stor sandsynlighed for, at det vil tilskynde dig til at fortsætte med at være kreativ. Du har en chance for at skabe noget unikt og i din stil ved at vælge det rigtige snit og materialetype. Held og lykke!

Kommentarer ()

Pålæsning...