Silke er et materiale, der vil tilfredsstille selv de mest krævende. Det begrænser ikke bevægelse, understreger former. Det er så venligt for huden, at det er en fornøjelse at bruge tøj lavet af det. Det fungerer bedst om foråret og sommeren.

Naturlige egenskaber ved silkestoffer - silke naturligt stof

Silke er et naturmateriale fremstillet af silkeormavl. Lavet af lignende proteintråde, der naturligt forekommer i vores hud. Af denne grund har kosmetik, der indeholder silke, en anti-aging effekt - albuminceller understøtter hudens stofskifte.

I tilfælde af tøj gør dette dem så bløde og glatte og derfor behagelige at røre ved. Det er ikke alt. Silke, takket være sin naturlige oprindelse, akkumulerer ikke svampe eller mider - det er et ideelt materiale til allergikere. Det er åndbart, giver huden mulighed for at trække vejret frit, tiltrækker ikke bakterier eller bliver statisk. Det absorberer vand meget godt. Det kan absorbere op til 30% af sin vægt og stadig føles tørt. Silkes beroligende egenskaber gør det til et ideelt materiale til børn. Du finder glat silke og mønstret silke.

Jedwab szyfonowykrepa jedwabnażorżeta jedwab

Delikat og slidstærkt stof – naturlig silke

Fordi silke er så glat, giver det indtryk af at være meget delikat og modtagelig for skader. Det viser sig, at det er et af de mest holdbare stoffer. Dens tråde kan strækkes med så meget som ca. 20%, og det vil ikke gå i stykker. Det slår polyester og endda bomuld. Derfor er silke et så elastisk materiale, der tilpasser sig perfekt til kroppens form. Silkestoffer findes ikke kun i en type. Silketråde bruges til at væve:

  • luftige chiffoner,
  • musliner,
  • delikate georgettes,
  • fløjl satiner,
  • Eksklusiv Cadi
  • jacquards,
  • Osmannerne
  • Shantungs - naturligt farvet og vævet.

I de sidste århundreder blev sidstnævnte brugt til at skabe smukke kjoler af adelskvinder og unikke indretninger, der understregede pragt. Du kan finde alle disse stoffer i tilbuddet fra vores grossist.

Tjek vores stoffer og underkategorier: Cadi og Georgette, Crepe, Muslin, Organza, Satin, Shandong, Chiffon, Taft.

Silke – et stylingmateriale til solrige og varme dage

Et stof som silke fungerer bedst i tøj til forår og sommer. Hvorfor? Dette skyldes dets naturlige egenskaber, som får betydning for dig og solrige dage. Fordi silke absorberer fugt så godt, er der ingen følelse af at svede om sommeren. Sådanne tøj er meget behagelige at have på varme dage. Derudover har materialet termoregulerende egenskaber – ved at bevare kropstemperaturen er det meget mildere at modstå varme. Silke er modtagelig for naturlige farvestoffer, som efterlader levende smukke farver på den. Og derfra er det bare et skridt til unikke designs og styling. Silketøj er velegnet til både mere formelle lejligheder og hverdagsbrug. Når alt kommer til alt er sommertøj hovedsageligt mønstrede bluser, silkeunderkjoler, luftige kjoler eller tørklæder, der tilføjer charme. Denne sæson er silketørklæder modeerklæringen.

satyna jedwabtafta jedwabnaszantung jedwab

Hvordan ved du, om den købte silke er ægte?

Den naturlige silketråd er 100% biologisk nedbrydelig. Den bedste måde at vide, om det er naturligt, er ved ild. Hvis vi bringer et stykke tråd tæt på ilden, begynder det kun at brænde, når det kommer i kontakt med gløder. Det vil derefter udsende en karakteristisk lugt, der minder om brændte fjer. Efter brænding er der kun aske tilbage af det.

Hvordan vasker man silke sikkert? Materiale: silke og vasketøj

Den naturlige proteinstruktur af silke gør det nødvendigt at håndtere det omhyggeligt under vask. Der er et par ting, du skal huske på:

  • silke skal vaskes i koldt eller let varmt vand - maksimalt 30 ° C,
  • kun vaskemidler beregnet til vask af silke bør anvendes,
  • silke tolererer ikke blødning godt, snoet silkeormfibre vil løsne,
  • For at holde farven længere, kan du prøve at skylle i vand med en spiseskefuld eddike,

Efter vask af silke er det en god ide at klemme det forsigtigt og hænge det op. Hvis vi virkelig ønsker at beskytte mod skader, er renseri den bedste måde.

Relaterede produkter

Kommentarer ()

Pålæsning...