Resumé af 2020-tendenser inden for mode. Nogle af dem bliver hos os i den kommende sæson

"Mode passerer" - er det virkelig? I denne artikel finder du ud af, hvad der var de største tendenser i 2020, der ikke ophører med at være moderigtige i den nye sæson. I 2020 var vi ikke bange for at eksperimentere med farver og undgå sort. På gaderne kunne vi på trods af den udviklende pandemi observere en eksplosion af farver og mønstre. Farver virkeligheden på denne måde. I foråret fyldte damer ivrigt op på brede, overdimensionerede jakker og løse jakkesætbukser. Om sommeren skiftede vi bukserne ud med smukke, delikate kjoler med puffede ærmer i forskellige længder. I efteråret erstattede vi dog blomsterprint med tern! Og med starten af vinteren hoppede vi hver især ind i en behagelig træningsdragt og forberedte os på jul. Dette er blot nogle af de mest ønskelige tendenser. Her er en oversigt over sidste års hits.

Virkningen af Covid-19 på modeindustrien

Ud over de ovennævnte modepræferencer, der forbliver hos os i længere tid, er der et par flere perler på vores liste. Selvom vi tilbragte det meste af vores tid derhjemme, og pandemien har ødelagt modemarkedet lidt, er shopping stadig blevet et springbræt for os fra den grå virkelighed. Hver af os fulgte modetrends med stor interesse, og mange af os greb symaskiner og prøvede vores hånd på skræddersyning. Vi er blevet mere bevidste forbrugere, for hvem planetens skæbne ikke er ligeglad. Kvaliteten af de materialer, hvorfra vi syr eller køber tøj, er meget vigtig for os. Hvordan køber man klogt og moderigtigt?

Slip ind i en træningsdragt

Året 2020 var præget af bekvemmelighed. Bløde strikkede stoffer  er blevet et hit for at føle sig godt tilpas derhjemme. Selv folk, der udtrykte uflatterende meninger om træningsdragter, har fyldt op med komfortable sæt. Dette har haft en enorm indflydelse på mode i butikker, stofgrossister og på sociale medier! Populære kædebutikker såvel som små mærker reagerede ved at skabe samlinger af bløde strikkede stoffer skabt til enhver situation. Mange vidunderlige pyjamassæt og variationer over træningsdragttemaet er blevet skabt. Husk at et alternativ til strikket stof i dette tilfælde kan være for eksempel bomuld. >>Se bløde strikkede stoffer<<

Sexet og feminin

Når vi taler om pyjamas, var de mest almindelige dem, der var lavet af satin og silke, som ikke kun blev brugt til at sove! Undertøj på toppen er den største trend i sidste sæson. Du kan bære det ikke kun ved særlige lejligheder, men også hver dag, på arbejde og til et møde med venner i kombination med jeans og en sweater. En elegant, satin eller silke lingeri T-shirt vil være en god sy. >>satin<<  >>silke<<

Trend fra bedstemors skab


Mange designere har nikket til fortiden. På denne måde efterlod sidste sæson sweaterveste, som vi indtil for nylig kun forbandt med vores bedsteforældres garderobe. Ja, trenden direkte fra bedstemors garderober og fra 90'erne er tilbage og vil blive hos os længere! Denne løsning fungerer godt - den er meget behagelig, bare brug en sådan vest over din yndlings t-shirt, tag jeans på og voila! Stylingen ser upåklagelig ud. Hvis du kan lide ekstravagante løsninger, kan sådanne veste kombineres med lange strikkede eller silkekjoler. 

I festivalstil

I denne ekstraordinære tid blev håndarbejde populært, og internettet bugnede af smukt, håndstrikket tøj og tilbehør i boho-stil. Hvad var årsagen til dette? Med hensyn til bæredygtig mode og på jagt efter nye hobbyer har mange af os besluttet at lære kunsthåndværk. Trendene for den kommende sæson er fulde af hæklede kjoler, toppe og trøjer i festivalstil. I vores tilbud finder du smukt broderi samt løst vævet sweaterstrik.       



Et vanskeligt år ligger bag os. Vi fik meget ud af det. Lad os passe på os selv og vælge klogt, meget afhænger af det.

Kommentarer ()

Pålæsning...