Mange har fundet ud af, hvor smuk, holdbar og værdifuld silke er. Vi har viet et af vores indlæg til silke. Det har en gavnlig effekt på hudens sundhed og har praktiske og æstetiske værdier. Det kan også væves på mange måder og opnå forskellig struktur, glansgrad og tykkelse. I vores grossist kan du købe enhver silke i metermåler, men om foråret og sommeren vil nogle sorter af dette stof fungere bedre end andre.

Hvorfor silke til forårs- og feriekjoler?

De samme egenskaber, der gør silke hud- og sundhedsvenlig, gør den bedst at bære om foråret og sommeren. Dette er den periode, hvor der er mere solskin, og temperaturen stiger markant. Helligdage tilskynder derimod til gåture, øvelser og udendørs begivenheder. Dette får os til at svede og har brug for behageligt, luftigt tøj.

Silkestofegenskaber – behageligt og luftigt tøj til sommer

Silke opfylder betingelserne for sommertøj meget godt, fordi:

  • tillader huden at trække vejret – fordi den er tynd og naturlig, giver den tilstrækkelig luftstrøm,
  • bevarer kropstemperaturen - silke forsøger at opretholde hudtemperaturen og beskytter dermed mod overophedning - analogt beskytter den huden mod kulde om vinteren til en vis grad,
  • Det har en betydelig evne til at absorbere vand - det kan absorbere meget mere vand end bomuld, mens det stadig forbliver tørt at røre ved. Derudover tørrer det hurtigt, hvilket er vigtigt om sommeren, når vi sveder eller om foråret, når uventet regn kan forekomme,
  • silke er et meget slidstærkt og elastisk materiale – det klæber godt til kroppen, hvilket hjælper med at understrege figurens og skønhedens kvaliteter,
  • Det har en høj modstandsdygtighed over for folder, hvilket reducerer pressetiden betydeligt. Du kan hurtigt forberede dig på en sommervandring eller en fest,
  • Nogle silkestoffer er modstandsdygtige over for snavs - især muslin.

Alt dette gør silke til et fremragende materiale til tøj, der bæres på forårs- og sommerdage. Vi vil gerne fortælle dig lidt mere om nogle af silketyperne.
1110471.png

Silke i metermål - de bedste typer silke til sommeren

Silke er på grund af sin lethed, glathed og fornøjelse at røre ved meget forbundet med den periode, hvor alt kommer til liv, og en ungdommelig ånd hersker rundt. Hvilke af dem anbefaler vi især?

Chiffon

Et meget populært materiale til kvinders tekstiler, såsom kjoler, bluser, nederdele eller bukser. Det bruges også ofte i bryllupsmode. Som silke er - det er let, luftigt og åndbart. Det er perfekt til aftentøj. Den har en delikat, subtil glans, og fordi den flyder, giver den dig mulighed for at vise din figur frem. Og sommeren er tidspunktet for bryllupper. Chiffon er forbundet med luksus, og det er også opfattelsen - det hører til de mere elegante silkesorter. Der er også en variation i form af tilsætning af syntetiske fibre. Dette materiale bruges til at skabe en mere "hverdagslig" garderobe.

Tjek vores kategori: Chiffon

Musselin

Denne silke betragtes som en af de reneste. Ikke kun på grund af dets naturlighed, men hovedsageligt fordi det er ekstremt modstandsdygtigt over for snavs. Muslin er et andet godt valg fra vores sortiment af silke til sommerkjoler. Det er kendetegnet ved ekstrem delikatesse og er meget tynd. Den har en åben vævning og er let – det er gode nyheder for folk med følsom hud. Muslin er også et stof med god luftgennemtrængelighed, som gør det muligt for huden at trække vejret på varme dage. Derudover er det kendetegnet ved antiallergiske og antifungale egenskaber.

Tjek vores kategori: Muslin

Batiste af silke og bomuld

Dette stof har en blanding af bomuld i det, hvilket gør det unikt i verden af silkestoffer. Ligesom sine forgængere er den også glat og behagelig at røre ved. På samme måde giver det også komfort på grund af dets åndbarhed. En meget populær sort til syning af hverdagskjoler, skjorter, tørklæder eller pareoer. Det er kendetegnet ved en let glans, hvilket får det til at se bedre ud end klassisk bomuld.

Tjek vores kategori: Bomuld & Batiste

Relaterede produkter

Kommentarer ()

Pålæsning...