Skum (dykker) stof egenskaber

Ved du, hvad skumstof er kendetegnet ved? I dagens indlæg foreslår vi, hvorfor det er værd at være opmærksom på denne type strik, og i hvilke projekter det vil fungere bedst.

Hvad er kendetegnene ved skumstof (dykker)

Det elastiske stof, også kaldet våddragt, er en kødfuld og behagelig at røre ved, der vildledende ligner dykkerdragter at røre ved. Dette er et materiale, der fik stor popularitet for et par år siden på grund af populariteten af A-line kjoler med en let stivnet nederdel. "Dykkeren" er meget blød, krøller slet ikke og er behagelig at have på. Skummet er ekstremt let og elastisk. Den mest almindelige variant er dykkerstof med syntetisk sammensætning. På trods af alt vinder den sympati hos mange mennesker og glæder sig over sin perfekte pasform til figuren og enestående elasticitet, hvilket garanterer komfort at bære.

Alsidigt skumstof – strik til tøj

Takket være dets egenskaber er skumstof især populært om efteråret og vinteren. Den største fordel ved denne type strikket stof er dens utrolige styrke og holdbarhed. Det er også modstandsdygtigt over for skader forårsaget af forskellige vejrforhold. Afhængigt af tykkelsen kan den også bruges til at skabe lette jakker eller bukser. Det er et strikket stof, der imponerer med sin alsidighed.

Skummet er let at holde i god stand, da det ikke kræver komplicerede plejeprocedurer. Samtidig en godbid for erklærede modstandere af strygning - dykkerens strikkede stof krøller ikke og bevarer sin form pænt!

En stor fordel ved tøjskumstoffet er evnen til at vælge mellem en forskelligartet palet af farver og mønstre. Hos vores grossist anbefaler vi at vælge dykkerstrikkede stoffer i mange attraktive varianter.

I hvilke projekter vil dykkerstoffet arbejde

Populær, man kan sige "typisk dykker", det er et alsidigt materiale, hvorfra forskellige beklædningsgenstande, men også tilbehør til hjemmet kan fremstilles. Materialets alsidighed skyldes hovedsageligt vævningen. Tæt strikket stof, ofte med en blanding af elastan, lycra eller spandex, strækker sig godt og tilpasser sig formen, samtidig med at holdbarheden opretholdes.

Det alsidige skumstof (dykker) er velegnet til fremstilling af elementer som:

  • leggings, leggings, shorts og tynde sweatshirts (nyttige til forår eller vinter, afhængigt af materialets tykkelse)
  • badetøj og sportstøj,
  • kjoler, tunikaer, nederdele, bukser og jakker.

Diver stof kan også bruges på andre måder, for eksempel til at lave alle former for boligindretning. Du kan bruge den til at lave en bordløber, men også praktiske poser, toilettasker, rygsække, tegnebøger eller håndtasker.

Materialet med et originalt mønster fungerer især godt for de yngste. Ved hjælp af slidstærkt skum kan du oprette legetøjsarrangører eller pudebetræk til dekorative sofapuder.

Syning med dykkerstrikket stof

Tykkere jersey er ret let at arbejde med. Det kræver ikke meget forberedelse. Et almindeligt problem, der kan opstå, når man syr tøj af skum, er imidlertid, at materialet viser sig at være glat. Derefter kan stoffet falde fra hinanden på symaskinen, hvilket vil gøre arbejdet vanskeligt. Det er værd at huske at vælge nåle dedikeret til syning af strikkede stoffer (jersey- eller stræknåle) og justere maskinfodens tryk i overensstemmelse hermed og handle langsomt for ikke at strække stoffet. Det er et strikket stof, der ikke flosser i kanterne, men for en æstetisk effekt er det værd at afslutte materialet med en overlock.

Relaterede produkter

Kommentarer ()

Pålæsning...