Smukke "Chanel" stoffer og deres anvendelse

Hvis du har brugt lidt tid på vores engroswebsted, skal du være stødt på Chanel-stoffer. Hvad er de? Hvor kommer et sådant navn forbundet med luksus fra? Vi besluttede at bringe kanalstoffer og materialer lidt tættere på.

Kort sagt – det er intet andet end blød tweed. Det skylder sit navn til den berømte franske modedesigner, Coco Chanel. Hovedperioden for sin aktivitet var midten af det tyvende århundrede, og Coco var især glad for uldtweed. Den talentfulde designer foreslog dog tweed i sin egen unikke stil. Og det viste sig at være et hit. Hun introducerede et originalt og elegant mønster til massebevidstheden. Chanel-stof, hvorfra jakker til kvinder er lavet, er i dag næsten synonymt med elegance, smag og høj kvalitet.

Hvordan blev chanel stoffer så populære?

Coco Chanel designede baseret på blød tweed allerede i begyndelsen af 50'erne af det tyvende århundrede. Det oprindelige design antog en meget enkel cardigan med en halvcirkelformet halsudskæring og fire lommer i to rækker. Lommerne var ikke syet op, så de kunne bruges komfortabelt. Tilsyneladende besluttede Coco Chanel, at kvinders skæbne er vanskelig nok, og det sidste, de kan forvente af tøj, er frustration.

Feminint og funktionelt tøj

Denne idé afslører også filosofien bag Cocos design - tøj, der er helt igennem feminint, elegant, attraktivt, men de holder ikke op med at være funktionelle selv et øjeblik. Hendes jakke var også sådan - suppleret med trimning, ofte i en kontrastfarve, og dekoreret med et silkefor. Allerede på det tidspunkt havde den amerikanske stil en betydelig indflydelse på mode. Denne repræsenterede en lidt anden mentalitet hos amerikanske kvinder - mini nederdele var populære, hvilket blev betragtet som moderat anstændigt i Europa på det tidspunkt.

Pioner Coco Chanel og hendes "chanel" stof

Coco Chanel var også kritisk over for denne type mode, men hun forstod behovet for enkle og behagelige tøj. Hun foreslog sin egen idé – en jakke med bløde knælange nederdele eller bukser. Det boxy snit skulle gøre hele outfittet behageligt at have på, mens det forblev elegant. Og det var et gennembrud.

Coco Chanel var også en pioner på et andet område – indtil da var tweed herretøjets domæne. Disse skulle være kendetegnet ved holdbarhed, minimalisme og den førnævnte funktionalitet. Designeren, inspireret af herremode, besluttede at overføre sine fordele til tøj til kvinder. Vi må huske, at perioden med Cocos aktivitet faldt sammen med sociale ændringer i vestlige samfund, som også havde en enorm indflydelse på mode.

Og hvordan klædte designeren sig selv i Chanel-stoffer ? Hun foretrak en chanel jakke, obligatorisk med knælange blyantskørter.

Hvad kan Chanel-materiale bruges til?

Chanel stof kombinerer alle fordelene ved uld og tweed, og er beriget med et karakteristisk mønster. Det er et smukt materiale, utvetydigt forbundet med elegance. Derudover er den luftig, sikker og behagelig for huden og allergivenlig. Generelt bruges chanel som materiale til jakker og jakker. Dette betyder dog ikke, at det kun kan bæres ved officielle lejligheder. Hvis du leder efter ideer til, hvordan du bruger chanel stoffer, her er nogle af dem.

  • En frakke ledsaget af en hvid skjorte og jeans – lavet af et af vores ternede kostumestoffer med sølvtråd. En lidt mere afslappet styling, men derfor meget alsidig – du kan klæde dig på denne måde til arbejde, til en gåtur eller en tur i biografen. Frakken, når den knappes op, forlænger og slanker figuren optisk. Hvis du yderligere vil understrege feminine aktiver, kan du bære et dekorativt bælte i taljen.
  • Løse papirposebukser eller cigaretbukser - lavet af chanel kostumestof i flaskegrøn. Dette italienske chanel stof er vævet af naturlig uld og mohair, lidt beriget med lurex tråd. Du kan kombinere sådanne bukser med en delikat sweater eller T-shirt.
  • Chanel kostume stof med lurex tråd er også et godt stylingmateriale til kontorarbejde. Tilføj en skjorte, et blyantskørt og et sort fløjlsbånd bundet under kraven. Du vil se elegant ud på en afdæmpet måde, men samtidig med et strejf af ekstravagance.
  • Det er også værd at bemærke tendensen for skoleuniformer, der kommer tilbage til fordel. Dette er den perfekte mulighed for at prøve en tweed mini kombineret med en cardigan, skjorte eller jakke.

Relaterede produkter

Kommentarer ()

Pålæsning...