De hotteste modetrends til sæsonen forår-sommer 2023

Den seneste sæson er fuld af den store tilbagevenden af klassiske trends.  Hvad vil 2023 bringe stoffer ind, og hvad vil være de nyeste modetrends? I denne artikel har vi udarbejdet en oversigt over moderigtige stoffer og trends for 2023 direkte fra verdens catwalks. Denim, gennembrudte kjoler, blomsterprint eller frynser er blot en brøkdel af de kommende trends.

Antikke kjoler

 

En lang flydende kjole, sensuelle flæser omkring taljen og skuldrene og naturlige farver er den perfekte opskrift på styling, der er værdig til en gammel gudinde. Denne sæson har designere beriget deres design med smarte hætter og asymmetri. Kjoler i denne stil passer til forskellige figurer. Bløde updos af materialet gør det nemt at maskere eller tilføje volumen til bestemte dele af figuren - efter dit skøn og behov. Materialer, der er perfekte til syning af sådanne kreationer, vil være: chiffon og silke.

 

Kjoler med udskæringer 

 

Foråret-sommeren 2023 sæsonen kan ikke undvære moderigtige udskæringer. Især i cocktailkjoler - mini eller midi. I den kommende sæson fortjener enkle, sorte tøj særlig opmærksomhed. Deres minimalistiske karakter gør udskæringen til centrum for opmærksomheden. Det betyder ikke noget, om udskæringerne afslører halsudskæringen eller taljen, smykketilbehør i udskæringsområdet vil være en god idé at øge effekten. Haberdashery tilbehør fra vores stofbutik kan være nødvendigt.

Undertøj kjoler

 

Det vil sige gennemskinnelige materialer lagdelt oven på hinanden - hvilket sikrer subtiliteten af styling. Når vi skriver om lingerikjoler, mener vi: kjoler med korsetter, lidt overdimensionerede kjoler med et enkelt snit i stil med 20'erne og typiske lingerikjoler. For materialer dedikeret til denne trend inviterer vi dig til blonderkategorien i vores stofbutik. Silke, blød tyl eller chiffon vil også fungere godt

3D Blomster

 

Blomsterprint er et uadskilleligt element i foråret-sommersæsonen. Men i den kommende sæson får blomster en tredje dimension. Sådanne dekorationer er blomster syet i aftenkjoler. De dekorerer perfekt både bunden af kjole og korset. En anden nyhed er, at alle de mest fashionable blomsterkreationer i foråret-sommeren 2023 er forbeholdt store udflugter. I vores tilbud finder du aftenstoffer med 3D-blomster - de kunne ikke mangle.

Sløring 

Ikke kun boho! Kvaster kan være ekstremt stilfulde, elegante og sensuelle. Kvaster lavet af let skinnende garn er særligt moderigtige. I sæsonen forår-sommer 2023 er frynser mest glade for selskabet med klassikerne i kvinders garderobe. Nederdele med frynser skal kombineres med hvide skjorter med krave, overdimensionerede jakker eller læderjakke. Kvaster er stadig en opskrift på et effektivt aftenoutfit, især i selskab med pailletter. Ifølge den fremherskende tendens er det værd at satse på et minimalistisk snit, så frynserne spiller hovedrollen i stylingen. Se vores frynsede stoffer her.

Flæser

 

Dikkedarer er et pust af romantik til foråret-sommeren 2023 sæsonen. Intet tilføjer charme som bevægelige kaskader af lette materialer. Derfor lager op på tyl kjoler lavet udelukkende af dikkedarer og imponerende, store dikkedarer på mini og maxi nederdele, der henviser til spansk kultur. Du kan finde tyl i vores online butik under fanen Tyl og Mesh.

Pailletter

 

I sæsonen forår-sommer 2023 er pailletter i fuld gang. Selvfølgelig er der mange muligheder: fra skinnende kjoler med stropper, midi-snit til kvinders dragter i en skinnende udgave. Der er også fuld frihed  i pailletternes farver. Beherskede beige, klassiske sorte og intense nuancer af fuchsia, kobber og kobolt er dukket op på catwalks - som du kan finde på vores hjemmeside i kategorien Pailletter og perler.

Oversize blazere

 

Populariteten  af oversize dragter har gjort dem til en integreret del af den klassiske kapselgarderobe. I foråret-sommeren 2023-tendenser fortsætter damedragter med at skille sig ud med voluminøse jakker med tilsyneladende "for brede" skulderlinjer og lignende åbne højtaljede bukser. Det er simpelthen en syning skal have i dit skab. I vores tilbud finder du de perfekte kostumestoffer til en jakke, der er skræddersyet til dine drømme.

Openwork kjoler

 

Romantiske blonder er blevet erstattet af håndvævede stoffer i boho-stil. Det vil sige tøj – simpelthen lavet til ferie. Designere promoverer både imponerende aftenmodeller og hverdagssnit for elskere af boho-æstetik. Den elegante karakter af tøj af denne trend sikres af en begrænset farvepalet: hvid, sort, elfenben, ecru og alle nuancer af brun, dvs. alle farver, der smukt vil understrege sommerbrun.

 

Og har du din yndlingstrend i foråret-sommeren 2023?

Vi ønsker dig succes shopping! 

 

Kommentarer ()

Pålæsning...