Fordele ved polyester

Tøjindustrien er meget opsat på at bruge polyester i produktionen af tøj. Nogle kan lide ham, andre hader ham. Hvad er polyester, og hvad er dens fordele? Syntetiske materialer bruges til at fremstille ikke kun sportstøj, men også undertøj, bluser, jakker og aftenkjoler. Hvad skal du vide om polyester, som har en meget bred vifte af applikationer?

 

Hvad er fordelene ved polyester?

I dette indlæg vil vi primært fokusere på fordelene ved polyester:

Høj elasticitet - dette materiale deformeres eller strækker sig ikke.

Rynkemodstand - behøver ofte ikke stryges.

Det er hygrofobisk - det absorberer ikke fugt og tørrer hurtigt.

Det er meget holdbart - det kan modstå meget.

Pletbestandighed - den er modstandsdygtig over for snavs og kan vaskes selv i koldt vand.

Det er let - perfekt til sommerkjoler, for eksempel.

Det er overkommeligt

 

Tøj med en blanding af polyester

Tøj, der er lavet af mikrofibre, er fantastisk til syning af udendørs tøj, undertøj, regnfrakker og vindjakker. Mikrofiberstoffer er vandtætte, giver god beskyttelse mod vind og er åndbare. Polyesterfleecetøj er blødt og behageligt at røre ved, giver termisk komfort, beskytter godt mod vind, tørrer hurtigt, deformeres ikke eller krølles.

Tøj fremstillet af naturlige stoffer med en blanding af polyester kan forbedre egenskaberne af tøj fremstillet af dem betydeligt og fjerne mange defekter. Et eksempel er bomuld. Efter tilsætning af polyester stopper materialet med at krympe og rynker mindre, det er mere holdbart, mere modstandsdygtigt over for fugt og strækning. Tilsætningen af polyester kan dog ikke være stor, helst ikke over 30 procent.

Kommentarer ()

Pålæsning...