Skræddersyet: Vi introducerer design- og sytjenester

Vi er meget glade for at kunne meddele, at en ekstremt talentfuld designer, Izabela Kaczmarek, der driver studiet "Creations to measure", er blevet en del af vores team. Izabela er ikke kun en erfaren modedesigner, men også en person fuld af lidenskab og engagement, klar til at opfylde vores kunders mest sofistikerede drømme.

Om samarbejdet

Vores samarbejde er en reel rejse ind i modeverdenen, hvor dine drømme bliver til virkelighed. Med designerens omfattende erfaring kan du være sikker på professionel støtte i alle faser af at skabe tøj. 

Sammen vil du gennemgå konsultationer, fittings, indtil den endelige accept af den færdige skabelse. Det er en intensiv proces, hvor hver detalje raffineres med den største omhu, hvilket sikrer, at slutresultatet ikke kun bliver unikt, men også perfekt skræddersyet til dine forventninger.

Udvalget af stoffer af høj kvalitet, der er tilgængelige i Izpol stofbutik, giver et solidt fundament for design, der skubber grænserne for almindelig mode. Sammen med Izabela vælger du det perfekte stof, designer et outfit, der bliver et originalt kunstværk, der afspejler din unikke personlighed.

Derfor, hvis du ønsker at komme ind i en verden, hvor mode bliver en lidenskab, og dine drømme er nøglen til at skabe unikke kunstværker, inviterer vi dig til at samarbejde med Izabela Kaczmarek.

Izabela Kaczmarek - kreativ støtte

Jeg lærte skræddersyning af min mor. Kunst har altid interesseret mig. Jeg kombinerede disse to felter og skabte begrebet tøjarkitektur til eget brug. Jeg udviklede min fantasi og manuelle færdigheder på High School of Fine Arts og derefter på Andrzej Kapela Academy of Visual Arts, hvor jeg dimitterede med titlen: Fashion Designer, Stylist. Der kom jeg i kontakt med modeverdenen, skabte kollektioner, deltog i konkurrencer, modeshows og forestillinger. I løbet af de følgende år opfyldte jeg mig selv som lektor, assistent ved dette universitet og havde fornøjelsen af at arbejde med kunstnere fra mange kunstområder. Samtidig drev jeg mit eget syværksted, hvor jeg designede og syede skræddersyet tøj. Jeg lærte en individuel tilgang til hver klient. Jeg var fascineret af at klæde silhuetten på og skabe den bedste version af den i overensstemmelse med proportionerne og typen af skønhed.

Min skrædderfilosofi

Det vigtigste for mig er god kontakt med kunden. En rolig, opmærksom samtale, hvor vi bestemmer snittet, materialet, farven, mønsteret i henhold til figuren, klientens skønhed og lejligheden. Jeg lægger stor vægt på materialets kompatibilitet med den tilsigtede anvendelse og vælger stoffets optimale parametre. Jeg analyserer omhyggeligt proportionerne, figurens styrker og maskerer ufuldkommenheder pænt. Jeg udfører alt arbejdet selv, fra design til materialevalg, konstruktion, skæring og syning. Jeg tager mig af den største omhu af håndværk og behandler kreationerne som et lille arbejde.

Jeg følger tendenser nøje, men jeg følger ikke nyhederne - jeg forsøger snarere at smugle disse elementer på en sådan måde, at det ikke forstyrrer klientens stil. Jeg fokuserer på klassikere, det er vigtigt for mig, at de ting, jeg foreslår, er tidløse og vil tjene i mange år.

Jeg syr tøj til hverdag og til særlige lejligheder - herunder bryllupper. Jeg er ikke bange for vanskelige projekter og materie, jeg lytter gerne til forslag og forsøger at gøre de skøreste og mest krævende drømme til virkelighed.

I årenes løb har jeg arbejdet med hundredvis af tilfredse damer, hvoraf mange er blevet mine faste kunder og gode venner. Form, mode, materie og skabelse er min lidenskab, de giver mig konstant stor tilfredshed.

Processen med at skabe nye reklamer

Hvis du ikke har en specifik idé til dit drømmetøj endnu, skal du ikke bekymre dig! Vores samarbejde begynder med det første møde, som du aftaler telefonisk. Det er her, vi kan lære hinanden bedre at kende, tale om dine præferencer, behov og forventninger til den designede skabelse. Uanset om du har en klar vision for dit projekt eller har brug for hjælp til at definere det, er jeg her for at støtte dig og skabe noget unikt, der passer til din personlighed og livsstil. Vores rejse ind i modeverdenen sammen begynder med dette første skridt - ring til os og lav en aftale!

Izabela Kaczmarek

Kontakt mig på: +48 696 007 704 for at aftale en konsultation.

 

Yderligere spørgsmål? Vi vil med glæde besvare dem! 

Kommentarer ()

Pålæsning...