En indkøbspose. Hvordan vælger man materialet?

Økologi bliver mere og mere vigtigt for offentligheden. Vi bliver mere følsomme over for emner relateret til miljøet, men også meget mere opmærksomme. Hvis vi vil bidrage til at passe på miljøet, kan vi starte med små skridt. Vi præsenterer en af dem - tag en stofpose med dig, når du handler! På den måde bidrager du til at reducere den allestedsnærværende plastik. Derudover fungerer en sådan taske godt dagligt, både for hende og for ham. Vil du sy det selv derhjemme, og du ved ikke, hvordan du vælger materialet? Vi kommer for at hjælpe.

Når det kommer til valg af materiale, er sådanne indkøbsposer normalt lavet af tykkere, ikke-strækbare lærreder med en vægt på ca. 200 g / m². Det vil være bedst, hvis du vælger ecru eller en anden farve i stedet for hvid, fordi indkøbsposer har tendens til at blive snavsede hurtigt, men i det mindste kan du blive skør med farven!

Valg af materiale

Tasker lavet af miljøvenlige materialer som linned, bomuld eller sypapir er meget populære lige nu. I vores tilbud finder du naturlig bomuld og linned. Vi har et bredt udvalg af disse materialer, så du har fuld valgfrihed. Og du kan tilpasse et sådant design til dine behov. En linnedpose vil helt sikkert være meget mere holdbar, holdbar og mere modstandsdygtig over for snavs.

Den gode nyhed er, at vi netop har modtaget en ny levering af naturligt hør i over 15 farver! Se her: https://izpol.pl/fabrics/da/61-fabricy-lnniane

Eller måske har du rester af materialer og er ikke sikker på, hvad du skal gøre med dem? Sy en indkøbspose uden affald fra dem uden at spilde materialer.

Kommentarer ()

Pålæsning...