Jakke stoffer

Quiltede stoffer – hvad er det?

Navnet quiltning selv kommer fra det franske ord "pique", der betyder prik.

Quiltning er sammenføjning af flere lag af forskellige materialer ved at sy dem med jævne mellemrum. Normalt placeres en fyldning i midterdelen, hvis opgave er at give varme, når du bruger en frakke eller jakke lavet af dette materiale.

Quiltning gør det muligt at skaffe stoffer til vinterjakker, fordi flere forskellige lag skaber et materiale med meget gode varmeisolerende egenskaber, og samtidig ekstremt effektivt.

Syning kan skabe forskellige mønstre, som kombineret med et stort udvalg af stoffer til det øverste lag gør valget af stof til jakker meget stort.

Quiltede stoffer – anvendelse

Quiltede jakkestoffer har mange fordele. En af de vigtigste er evnen til hurtigt og nemt at sy alle typer tøj fra det. Det bruges til at sy jakker, frakker, veste, men også foringer til overtøj fra materialer, der ikke har høje varmeisoleringsegenskaber.

Quiltede stoffer bruges også til at skabe tilbehør såsom tasker, hatte, tørklæder, kosmetikposer. Denne type materiale kan også ses i indretningselementer. Ofte er disse sengetæpper eller pudebetræk.

Quiltede stoffer - hvordan man plejer tøj lavet af dette materiale

Jakker eller frakker lavet af denne type stof har ud over fordele som varme eller komfort endnu en vigtig funktion - de er meget lette at pleje. Jakkestoffer kan vaskes i en vaskemaskine eller i hånden uden problemer.

Det skal dog huskes, at i tilfælde af maskinvask anbefales det at vælge et program til sarte stoffer med lav temperatur og vælge et flydende vaskemiddel, da pulveret kan efterlade pletter.

Når du vasker, skal du passe på ikke at beskadige det indre lag, dvs. det, der holder jakken varm. Det anbefales at placere specielle vaskekugler i vaskemaskinen. Quiltet tøj vaskes bedst separat.

Stoffer til vinterjakker - vores tilbud

Quiltede jakkestoffer, der er i vores tilbud, er et produkt af højeste kvalitet. Varm, behagelig at have på og ekstremt effektiv. Du kan bruge dem til at skabe tøj, der ikke kun beskytter mod lave temperaturer, men også vil være et unikt stykke tøj. Vinterovertøj behøver ikke at være kedeligt.

Du kan vælge mellem quiltede eller broderede stoffer:

  • Broderet jakkestof bestående af tre lag - silketop, mellemisolering, bunddampet uld. Silke er skyggefuld, i nuancer af brun og broderet med blomstermotiver, dampet uld er gråbeige.
  • Jakkestof quiltet med 3D-effekt i sølvsort, delikat plettet. Stoffet er dobbeltsidet, med en delikat glans på toppen og er foret med sort organza.
  • Stof quiltet med et kontrolmønster i beige, ensidig (kræver foring), ret tynd.
  • Quiltede stoffer med interessante mønstre
  • Den sidste kupon af et interessant, dobbeltsidet quiltet stof. På den ene side med et mønster af store, mørkebrune pletter på en hvid baggrund, på den anden uden et mønster i gråstenfarve.

Vores jakkestoffer har fremragende isolering, så lave temperaturer vil ikke længere være et problem. De er bløde, og tøjet lavet af dem bevarer sin form. Quiltede jakkestoffer er ekstremt nemme at pleje og tørrer hurtigt. En yderligere fordel er deres gunstige pris.

Find ud af, hvilket originalt tøj, tilbehør eller indretningselementer du kan skabe ved hjælp af vores materialer.

Relaterede produkter

Kommentarer ()

Pålæsning...