Strikke

Ved du, hvad strikkede stoffer er kendetegnet ved? I dette indlæg lærer du mere om deres detaljer, så det bliver meget lettere at vælge det rigtige materiale til det projekt, du arbejder på i øjeblikket!

Stoffer og strikkede stoffer – hvad er forskellen

Som navnet antyder, er stoffer vævede materialer, og strikkede stoffer fremstilles ved "strikning". Det, der adskiller stoffer og strikkede stoffer, er den måde, hvorpå de enkelte fibre væves.

Strikkede stoffer er et fladt tekstilprodukt, fremstillet ved at skabe rækker eller kolonner af øjer. Det mindste element i det strikkede stof er øjet. Strikkede sømme arrangeret vandret ved siden af hinanden danner en række sting. Sting arrangeret lodret oven over hinanden danner en kolonne af sting.

Hele strukturen skal være tilstrækkelig fleksibel og strækbar i alle retninger. Typen af strikket stof afhænger af , hvor lang tråden er i en søm, og hvor mange rækker og kolonner der er i det hele, takket være, at de strikkede stoffer kan være glatte, åbne, mønstrede, strukturerede eller med en fiberbunke. Valget af det rigtige materiale afhænger naturligvis af dine specifikke behov.

Mode til halvfjerdserne – vintage strik og meget mere

Inspirationer fra halvfjerdsernes mode forsvinder ikke, og det ser ud til, at det vil forblive hos os i nogen tid. Hvad betyder det? Flerfarvet strik, selvfølgelig! Ikke kun vintagetrøjer med uregelmæssige mønstre forbliver på mode, men også hippieinspirerede kjoler, cykelshorts, flydende nederdele og beskårne toppe og endda højtaljet lingeri!

Hvis du kan lide at blive skør med mode, skal du sørge for at få et strikket stof med sølv eller guld lurex. I flere sæsoner har stramme, skinnende kjoler og blussede bukser lavet af dette materiale været et hit! Elastiske kjoler og nederdele er en fantastisk måde at fremhæve dine kurver på koldere dage. Strikket tøj passer perfekt til din figur, fordi de ikke begrænser bevægelsen, og du kan bære dem til enhver lejlighed.

Du kan også satse på bomulds- og sweatshirtstrik, men også silke-, sweater-, paillet- og viskosestrik, fantastisk til lette T-shirts og kjoler til hverdagsbrug. Du kan bruge dem til at sy behagelige bukser, sweatshirts, T-shirts og endda kjoler, der passer til året rundt.

Sådan plejes strikkede stoffer korrekt

Strikket stof kræver pleje i overensstemmelse med producentens anvisninger - men vi har ikke altid retningslinjer, der informerer os om, ved hvilken temperatur vi skal vaske et givet materiale, eller hvilke vaskemidler vi skal bruge. Det er dog værd at holde sig til et par enkle regler, der får det strikkede stof til at se godt ud i lang tid.

Først og fremmest bør du adskille lys fra mørkt tøj, så der ikke er nogen utilsigtet farvning. Husk at vende vrangen ud på det sweatshirtstof, som måleren har købt – dette holder stoffets originale farve længere. Lige så vigtigt er vask ved lav temperatur, som også beskytter materialet mod skader og tab af farve.

Hvordan vælger man en god strikbutik?

Strikkede stoffer er ikke lig med strikkede stoffer - de materialer, der er tilgængelige på markedet, er så forskellige med hensyn til kvalitet, at kunderne ofte spekulerer på, hvor de skal bestille, før de går til vores online butik.

Hvordan undgår man en shopping slip-up?

  • Først og fremmest skal du være opmærksom på grossistens gennemsigtighed. Hvis kunderne ikke har fri adgang til grundlæggende oplysninger om et givent materiale, bør det være et signal om, at butikken forsøger at skjule noget. Måske er en anmodning til personalet om at dele sådanne data nok.
  • Husk, at god service beviser grossistens niveau og dermed kvaliteten af de stoffer og strikkede stoffer, der tilbydes. Det lyder måske trivielt, men disse to spørgsmål går ofte hånd i hånd. Så hvis du kun er interesseret i strikket stof af høj kvalitet til T-shirts, så tjek hvordan butikens kommunikation med kunderne ser ud.

Uanset om du har brug for elastiske, hør eller plisserede strikkede stoffer , skal du vælge en online butik, der leverer holdbare stoffer af høj kvalitet i et bredt udvalg af mønstre og farver - ligesom vores grossist!

Kommentarer ()

Pålæsning...