Vi anbefaler, hvilke stoffer der skal bruges til at sy en brudekjole

På bryllupsdagen ønsker hver kvinde at se speciel ud. Det er trods alt en af de vigtigste dage i vores liv. Nogle af os har designet vores perfekte kjole til denne lejlighed siden barndommen og skabt kompositioner fra udklip fra bryllups- eller modemagasiner. Endelig, efter mange år, kommer dagen, og vi står over for et ekstremt vigtigt valg, som er valget af en brudekjole. Så mener vi primært snittet. Lang, frillet, understreger brystet, med en lille halsudskæring, en masse tyl eller måske en meget enkel kjole? Det skal huskes, at ud over snittet er det materiale, hvorfra kjolen er eller vil blive lavet, også vigtigt. Vi kommer til undsætning: Hvilke stoffer er perfekte til denne vigtige dag?

fa206f4e04e49b3f58f149c4643574f0.jpg

Gupure – et meget elegant udvalg af blonder, det kendetegnes ved materiale af høj kvalitet og rigere dekoration end standard blonder. 

Blonder en karakteristisk del er gennembrudt finish, som imponerer med mønstrenes rigdom. Ved skræddersyning bruges de oftest som dekorative elementer. De har altid været moderigtige i mange år.

Crepe – et elastisk og blødt materiale, modstandsdygtigt over for folder. Crepe findes i  mange sorter, der varierer i sammensætning og tykkelse. Det ser godt ud i tilfælde af stramme kjoler. 

Silke – et ædelt materiale. Glat og glat. Det tilføjer glans og ser godt ud. Vi skrev om silkens egenskaber her

Grosgrain – materialet er stift, raslende og skinnende. Modstandsdygtig over for skader og misfarvning. Perfekt til brudekjoler, f.eks. mere voluminøse, samt klassiske snit. Grosgrain bruges ofte til at sy en brudekjole i bogstavet "A".

Muslin – et stof med utrolig luftighed. Glat, gennemskinnelig, delikat og blød at røre ved. Bruges hovedsageligt til kjoler, der understreger former.

Organza – et tyndt og gennemsigtigt stof, samtidig ret stift.  Det vil være perfekt til snit med dikkedarer og gardiner samt kjoler med meget volumen, som samtidig skal give indtryk af at være luftige. 

Satin – et glat og flydende stof. På den ene side skinnende og på den anden side mat. Den passer perfekt og fungerer godt i meget elegante, værdige, balkjoleformer. Det er også et godt valg til efterår og vinter bryllupper, da det vil beskytte godt mod kulde.

Chiffon – et behageligt at røre ved, let og let gennemskinneligt stof. Oftest bruges i luftige og enkle snit. Det vil være perfekt til boho brudekjoler, perfekt til sommerbryllupper.

Tyl – et gennemsigtigt stof. Takket være den nemme behandling kan den bruges til at skabe meget forskellige kreationer med interessante former. 

Taft – et ret stift, let og raslende stof. Det vil fungere godt med alle slags gardiner, læg, dikkedarer og flæser. Det kan være stærkt eller lidt skinnende. Det er nemt at give kjolens form uden at tynge den ned.

Jacquard – et tykt og tungt materiale, oftest er mønstre præget på det. Perfekt til korte brudekjoler eller meget elegante balkjoler i retro/vintage stil.

Georgette – et flydende, mat, gennemsigtigt materiale. Lidt stivere og tungere end muslin. Det er perfekt til luftige brudekjoler. 

30cbda7f404cdf125d81b62f71bfc214.jpg

Hvis du handler på jagt efter stoffer, skal du ikke være bange for at bede om et stykke stof og prøver, så du kan tænke over det, det kan vise sig, at du vil skifte mening et par gange mere, og ideen vil modnes i dit hoved i et par dage. I vores grossist venter professionel service på dig for at hjælpe dig med at vælge det perfekte stof.

Hvis du vil finde ud af, hvilke stoffer du skal bruge til at sy et jakkesæt, skal du tjekke her

Billeder af brudekjoler - Pinterest

Relaterede produkter

Kommentarer ()

Pålæsning...