Stof

En blog om stoffer. Lær om typer af materialer, typer af kompositioner, find ud af, hvilke typer vævninger der er relateret til kategorierne af individuelle tekstiler.

Frakkestoffer lavet af uld, kashmir og alpaka

Når efterårs- og vintersæsonen kommer, er vores opmærksomhed fokuseret på at lede efter overtøj, der ikke kun beskytter os mod kulde, men også tilføjer en unik karakter til vores garderobe. Et af de mest klassiske og værdsatte materialer til frakker og jakker er frakkeuld. Det er et stof, der længe har imponeret over sin holdbarhed, elegance og evne til at holde varmen. I vores tilbud finder du: uld lavet af kashmir, mohair og alpaka, som giver dig endnu flere muligheder.

today
remove_red_eye 25022 Udsigt over

Varm og elegant kostumeuld til efterårs- og vinterdage

Efterårs- og vintersæsonen bringer køligere temperaturer med sig, og dermed behovet for at klæde sig varmere. Hvis du leder efter stilfulde og yderst behagelige materialer til din efterårs- og vintergarderobe, har vi et godt tilbud til dig - kostumeuld. I vores tilbud finder du en bred vifte af uld, herunder dem med tilsætning af kashmir, silke, alpaka, mohair og viskose.

today
remove_red_eye 25103 Udsigt over

Stofskum egenskaber

Hvad har dykning at gøre med tøjfremstilling? Det viser sig, at en hel del. I de senere år har skumstrikkede stoffer vundet popularitet. Det er især populært til syning af nederdele, kjoler samt frakker og lette jakker. Det kaldes almindeligvis "dykkerstof", fordi dets struktur minder om udseendet og strukturen af materialer, der bruges til syning af dykkerdragter. Dens rette betegnelse er simpelthen "tyk trøje".

today
perm_identity Izpol
remove_red_eye 13050 Udsigt over

Viskose, en ubestridt favorit blandt stoffer!

Viskose er vokset i popularitet af flere grunde. Det er smukt, meget behageligt at røre ved og sikkert for huden. Det kombinerer kvaliteterne fra andre, dyrere stoffer - bomuld eller silke. På grund af råmaterialet og produktionsprocessen er viskose et materiale, der er mærkbart billigere end dem.

today
perm_identity Izpol
remove_red_eye 0 Udsigt over

Silke og alt hvad du bør vide om det!

Silke er fantastisk. Det er smukt, glat og holdbart. Det bruges i medicin, kosmetik, papir, tekstil og beklædningsindustrien. Det har været med menneskeheden så længe, at begyndelsen af dets produktion er indhyllet i en aura af legender og mysterier. Alt, hvad vi ved med sikkerhed, er, at det kommer fra Kina. Tøj lavet af det er meget behageligt, da de pakker kroppen på en delikat, men grundig måde.

today
perm_identity Izpol
remove_red_eye 16595 Udsigt over

Chiffon

Et stof værdsat af kvinder over hele verden. Chiffon er forbundet med elegance og luftighed. Derfor rangerer det højt i rangeringen af stoffer til sommer. Naturlig silkechiffon i vores butik er perfekt til syning af luftige kjoler og bluser.

today
perm_identity Izpol
remove_red_eye 8527 Udsigt over

Nyheder - smukke pailletter

https://izpol.pl/stoffer/da/35-pailletterPailletter er usædvanlige utilitaristiske produkter, der ofte bruges som dekorative elementer i tøj eller stoffer. En pailletter er en dekoration, der er en tynd skinnende plade med et hul, der gør det muligt at fastgøre det til materialet. De har forskellige farver, kan være runde eller have uregelmæssige former.

today
perm_identity Izpol
remove_red_eye 8956 Udsigt over

Velour og fløjl - stoffer perfekte til jul og nytårsaften

Jul og nytårsaften er en magisk tid, hvor det er værd at tillade dig selv at lege med mode. Intet vil understrege denne periodes unikke karakter bedre end blød og elastisk fløjl eller velour. Det er materialer, der særligt dygtigt kombinerer materialets sarte struktur med en glans, der passer til vinterauraen og passer perfekt ind i julestemningen.

today
perm_identity Izpol
remove_red_eye 7349 Udsigt over

Silke satin - nyheder

Gode nyheder til alle dem, der værdsætter elegance og god stil - satin- og silkenyheder er dukket op i vores tilbud! De er perfekte som materialer til kjoler, bluser og andre formelle outfits.

today
perm_identity Izpol
remove_red_eye 6639 Udsigt over

Elegant blondestof på blød ombre tyl

De første omtaler af et stof, der ligner udseende til nutidens blonder, kommer fra det gamle Egypten og Byzantium. I århundreder blev blondestoffer til kjoler betragtet som et symbol på luksus - så meget, at der var en uskreven regel, hvorefter jo flere blonder nogen havde, jo højere var deres sociale status.

today
perm_identity Izpol
remove_red_eye 6868 Udsigt over
Pålæsning...