Stoffer, der er perfekte til gardiner

Kan du få gardinstoffer fra os? Selvfølgelig. Vi tilbyder et bredt udvalg af stoffer, der også vil være perfekte som dekoration i dit hjem. Valget af typen af sådant materiale afhænger af den funktion, det skal udføre, og det er en meget individuel sag. Meget afhænger af stilen i lejligheden. Vi præsenterer dig vores forslag til gardinstoffer. 

Linned - er et hundrede procent økologisk stof . Den er lavet af plantefibre. Dette får det til at nedbrydes fuldstændigt, hvorfor linnedstoffer er sikre for miljøet. Alle hørtekstiler er en investering i årevis. Hvis du kan lide boho eller rustik stil interiør, vil linned gardiner være prikken over i'et.

Taft – et ret stift, let og raslende stof. Det kan være stærkt eller let skinnende, der er også dem, der ændrer farve afhængigt af lysets indfaldsvinkel - sådan en glans tilføjer elegance til det! Derfor ser det værdigt ud, for eksempel i soveværelset. 

Bomuld – et andet naturmateriale. Først og fremmest er det blødt og behageligt at røre ved. Dens naturlighed påvirker kvaliteten og sikkerheden for allergikere. Bomuld har mange anvendelser, så som et dekorativt materiale vil det klare sig godt. Du finder mange bomuldsstoffer - fra almindeligt til mønstret. 

Satinet glat og flydende stof. Skinnende på den ene side og mat på den anden. Det er perfekt til elegant interiør. Hvis du drømmer om mere glans, vil satin være det rigtige valg. Det er også mere modtageligt for styling, for eksempel fastgørelse og modellering. 

Velour - Velvets hører til de stoffer, der kaldes plys. Fløjl har været et ædelt stof i århundreder. Den nemmeste måde at introducere lidt luksus i stuen, soveværelset eller endda kontoret er at bruge fløjl tilbehør.

Polyester - Når det kommer til selve materialet, er det en af de mest almindelige. I modsætning til hvad der ser ud til, ligner det endda et naturligt stof, såsom bomuld. Vil du vide mere om polyester? Klik her

Vi håber, at disse få sætninger vil hjælpe dig, når du beslutter dig for gardiner.

Relaterede produkter

Kommentarer ()

Pålæsning...