Stoffer til allergikere

Allergi er en ret almindelig lidelse i vores samfund. Det viser sig, at du også kan være allergisk over for stoffer, eller mere præcist - til visse funktioner, der ikke er et problem for en sund person. For en allergisk person kan dette betyde mere eller mindre alvorligt ubehag. Dårligt udvalgte materialer forårsager kløe, udslæt, brændende og endda åndedrætsbesvær hos allergikere.

Ikke kun tøj, men også håndklæder, puder, madrasser, sengetøj og gardiner til allergikere skal være lavet af det rigtige materiale. Det er steder, hvor mider især kan lide at dukke op.

Hvad er årsagen til stofallergi? Allergi over for stoffer

Hvad kan forårsage allergi over for stoffer? Både materialerne selv, deres råmaterialer, især syntetiske, og de egenskaber, de manifesterer. Hvis stoffet ikke er af høj kvalitet, er dårligt åndbart, fører til ophobning af fugt eller er et levested for svampe, bakterier og mider, oplever allergikere lidelser.

Hvilke stoffer til allergikere?

De bedste stoffer til allergikere bør være naturlige. De er kendetegnet ved høj fugtabsorptionskapacitet, luftgennemtrængelighed og undertiden også en kemisk struktur, der ligner vores hud. Ophold under naturlige forhold er den bedste metode for mennesker, der er allergiske over for kunstige stoffer. Derfor er det værd at drage fordel af naturens fordele, og alle ovennævnte stoffer i forskellige varianter findes på vores lager. Så hvad er de bedste stoffer til allergikere?

Silke

Silke har på grund af sin meget struktur en allergivenlig virkning. Den er lavet af proteintråde, der ligner dem, der er i vores hud. En af de allergifremkaldende faktorer forsvinder. Silke forsvarer sig meget godt mod skimmel, svampe eller mider, og det skyldes, at det slår andre stoffer i konkurrencen om hygroskopicitet. Det kan absorbere op til 30% af sin vægt i væske og stadig forblive tørt at røre ved. Det er et luftigt, delikat stof. Derudover har brugen af silke en anti-aging effekt. Dette skyldes, at kontakt med silke stimulerer stofskiftet i vores hud.

Tjek vores kategori: Silke

Hør

Folk fandt ud af, at linned er et godt materiale til at skabe stoffer allerede i tiderne i det gamle Egypten. Det menes endda at være et af de ældste stoffer. De sundhedsmæssige fordele ved hørfrø er blevet bevist gennem mange års forskning og praksis. Det viser sig, at linned også har en sundhedsfremmende effekt som stof til allergikere. Det er et meget åndbart og let materiale, som tillader huden at ånde og effektivt forhindrer ophobning af fugt, f.eks. fra sved. Han er ikke bange for:

høje temperaturer, det er holdbart og absorberer fugt meget godt.

Det har vist sig, at brugen af linned tøj er befordrende for behandlingen af visse hudsygdomme. Det er værd at prøve sengetøj – at bruge det forbedrer søvnkvaliteten og det generelle velvære.

Tjek vores kategori: Linned

Bomuld

Et af de mest populære stoffer i verden med kinesisk oprindelse. Det bruges til produktion af forskellige tøj og brugsgenstande - T-shirts, undertøj, gardiner eller viskestykker. Brug af naturlig bomuld er afgørende for mennesker, der er allergiske over for stoffer. Ligesom silke og linned absorberer det fugt meget godt, giver huden mulighed for at trække vejret og akkumulerer ikke mikroorganismer. Derudover er det et meget holdbart materiale. Det er ikke truet af hyppig vask, og dette er en af metoderne til at slippe af med bakterier, der lurer i snavs. Elastisk materiale, behageligt, behageligt at røre ved og blødt. Det bevarer sine brugsværdier i meget lang tid. Den mest universelle af nødmaterialerne til allergikere.

Tjek vores kategori: Bomuld & Batiste

Bambus Fiber

De allergivenlige virkninger af bambusfibre er blevet opdaget relativt for nylig. Det viser sig, at når det kommer til at absorbere fugt, er bambus op til tre gange bedre end bomuld på dette! Dette får svampe og bakterier til at flygte fra materialet. Selve materialet er meget glat, elastisk og modtageligt for farvning ved berøring. Bambusfiber tøj er en fornøjelse at have på. Et godt og relativt billigt alternativ til bomuld.

Relaterede produkter

Kommentarer ()

Pålæsning...