Tilbehør og farver til efterår-vinter 2020/2021 sæsonen

Fortsættelse af refleksionerne om de hotteste tendenser i denne sæson. I denne artikel finder du information om de vigtigste tendenser i den kommende sæson med hensyn til farver, mønstre og tilbehør. 

Tøj i nøgne nuancer

Det kunne ikke være mere appetitvækkende! Vi bærer stadig hvide, beige og brune outfits, der minder om hvid chokolade eller vores yndlingscappuccino. Beige kjoler og kvinders dragter i nøgne nuancer viste sig at være de mest populære. Derudover anbefaler vi dig vores sweaterstrikkede stoffer i en neutral farvepalet.

Sort enke

Sort kunne ikke mangle på denne liste. Den mest universelle farve nogensinde i denne sæson vinder vores hjerter og forfører. Husk dog, at sort ikke er en farve for alle, fordi det understreger for eksempel mørke rande under øjnene eller misfarvning i ansigtet. 

Lille Rødhætte

Selvom navnet kan virke lidt perverst, er rød den klare favorit i efterår-vinterpaletten. Vi kan vises fra bord til tå i rødt, fordi et sådant totalt udseende er meget ønskeligt. Farvepaletten indeholder primært dens dybe, vinagtige nuancer. Denne trend er værd at kombinere med den mest fashionable denne sæson - tjek! Det bliver ild!

Sølv kjoler og nederdele

Vi ved allerede, at sølv ser ædelt ud. Sådanne stoffer er perfekte til særlige lejligheder, især aften. Vi anbefaler dig vores stoffer med pailletter, som ikke kun glitrer smukt, men frem for alt vil tilføje glamour til din styling. Solide og glitterversioner finder også deres amatør. Hvis vi kan rådgive om, hvordan man bruger sådanne materialer, er de perfekte til kjoler, nederdele og jakker. 

En eksplosion af farver

Vær ikke bange for at kombinere farver og mønstre, vi anbefaler endda at eksperimentere! Denne sæson erobrer farver gaderne. Alt er tilladt. Efterår og vinter er det perfekte tidspunkt at vise dem frem for at tilføje lidt sommer til vores outfits. De mest ønskelige er: orange, lime og grøn, som oftest blev ledsaget af dikkedarer på catwalks. 

I morgen vil der være en pels

Et fald i temperaturen er det perfekte tidspunkt at få en jakke i imiteret pels. I dag tages pelsfrakker ikke kun ud ved "særlige lejligheder". Pelsfrakker med tæt og lang bunke forbliver i trend, helst i naturlige nuancer som hvid, beige og brun.

I vores tilbud finder du et bredt udvalg af pelse: med langt eller kort hår, i nuancer af pink, turkis samt klassisk sort.

Blomstre

Enkeltblomster, buketter eller en lille eng vinder efter vores mening denne sæson. Vi forbinder blomsterprint med forår, så genopfrisk din garderobe og tilføj lidt glæde der. Det behøver ikke at være en boho-stil med det samme, vi tilbyder blomsterjacquards, der ser ekstremt originale og kongelige ud. Om efteråret vil blomster på stoffer herske i alle mulige nuancer, selvom blomsterprint får styrke om efteråret og vinteren i kombination med marineblå. 

Dyr mønstre

De vil være moderigtige igen! De optrådte ikke i skarer på modeshows, men de vinder stadig vores hjerter og vil være en del af vores stiliseringer. Især i form af tasker og tilbehør. Snakeskin vil tilføje lidt rock'n'roll til vores outfits. Det er et ekstremt feminint og stærkt mønster. Dette print vises overalt, og derudover passer dette sofistikerede mønster til kvinder af alle skønhedstyper. Hvis du er fan af stærke mønstre og vil tilføje noget vanvittigt til din garderobe, så tjek vores print , der efterligner farven på en afrikansk zebra og leopard. Dette mønster er et  kunstværk! Hvis du foretrækker et klassisk zebraprint, vil det hvide og sorte print være perfekt til både arbejde, hverdag og aften styling. Spots ser derimod godt ud på kjoler eller skjorter. Dyremønstre er ikke noget nyt, men i flere år har de vendt tilbage i stor herlighed til efterårskulden.

Orientalske mønstre

Nederdele, veste, jakker og frakker som persiske tæpper. Denne sæson er det værd at få mønstrede stoffer inspireret af fjerne rejser. Stærke, intense farver vil vidunderligt supplere din styling. Paisley - en blanding af sådanne orientalske mønstre synes måske ikke for alle, men hvad nu hvis du kombinerer det med styling med en moderne version? Åh, vi er alle for det!

Relaterede produkter

Kommentarer ()

Pålæsning...